Калоричен ли е сладоледа?От него може ли да се надебелее?Защото аз си мислех , че не е дори е полезен, защото е направен от мляко и вечерта докато си ядях баща ми вика "после да не се оплакваш , че си дебела"
![]()
...
маи си новак в диетите? споко![]()
Сладоледа се прави от сметана,мляко и масло(не сум сигурна). Толкова се дебелее..... В един сладолед на рффи има толкова калории колкото за целия ден са ти нужни
Гадно е,ама............ краи на всичко сладко и на сладоледа.
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Ооо да бе т'ва за нищо на света няма да го напраа...от къв зор да се ограничавам от нещо божественоПървоначално написано от nia _ivanova
Я не се лигавете ,а си яжте сичко квото ви харесва
Едит : отзад на кутията на сладоледа не пише ли колко са калориите^^
Първоначално написано от State oF MinD
+1 един живот се живее няма да си пропиляваме малкото удоволствия (сладолед,шоколад........) заради некакви диети и глупости![]()
Да,калоричен е,но в умерени количества няма да ти навреди![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
to koe li ne e kalori4no... qj si si4ko s mqrka ii poddarjdai forma![]()
в крайна сметка е точно такаПървоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
![]()
...
+1Първоначално написано от State oF MinD
pisheПървоначално написано от adizitk1
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
+1Първоначално написано от krisi_bep
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ами калоричен е, но какво от това? Наистина, не ви ли писна вече от тези диети и глупости? Лятото да се лишаваш от сладолед, само защото не си по стандарите за манекенка, е меко казано тъпо ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Калоричен е,но пък ако толкова ви пука за калориите просто не се тъпчете...![]()
Аз си ям всеки ден и пак съм клечка и никога не спазвам диети...![]()
Аз не съм ял одавнаа сладоледсмисъл не го купувам щото не е полезен а и гледам да огранича сладкото а правя следното купувам си две-три плодови млека и плодове режа плодовете разбърквам киселото мляко и добавям плодовете и в фризера за няколко часа и става супер
На мен лично повече ми харесва плодовия йогурт отколкото плодовото мляко има разлика между двете а и е малко по скъп, плодовете по добре да са банани и кивита поне с тва съм пробвал е не е толкова сладък колкото сметановия ама се пак не е чак толкова вреден. Бон апети!
![]()
Айде сега глупости. Сладоледа е в голям процент вода. И се прави с обезмаслено мляко и без масло (маслото е твърдо при ниски температури).
Има сравнително малко калории на 100 мл. (ако не е с някакви глазури и топинги и тн.), но не е диетична храна. Но 1-2 топки няма да ви убият![]()
Grumpy old madman
omg.ot vsi4ko ako qde6 v nerazumni koli4estva moje da se napalnee.Ot edna 4a6ka,opakovka,funiq ili kakvoto e tam sladoled vmesto hranene ili desert ni6to nqma da ti stane,no ako ti e vpove4e,razbira se,4e 6te ka4i6.principno e okolo 200 kalorii na 100 grama,t.e. okolo 120 na 100 ml.,zavisi ot sladoleda
Първоначално написано от Mademoiselle
вместо хранене или десерт![]()
сладоледа е + основно ядене и десерт![]()
Qg si kolkoto iskash.Problema e v naglasata ti. Ima tolkova po - vredni i kalorichni neshta, ti tochno za tova se hvana.
Dori e polezno, no s mqrka, che posle gurloto...
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
днес съм на една кола от 2литра,два чипса,един шоколад и 2 топки сладолед!![]()
ше отслабна...някога![]()
Ти ядеш повече от мене беПървоначално написано от extreme_
![]()
we give it all.
Е, едва ли ядеш чак толкова пък многоНяма страшно да ядеш по една купичка на ден, или там в каквото го ядеш... Радвайте се на сладоледа...
Виж мен, не съм яла от 2 седмици
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
Калоричен е,да,но ако успееш да изразходваш енергията нищо няма да ти стане,и не се лишавай от него заради някаква диета :P
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
az pak lqtoto ne moa bez saldoled i vaobshte ne mi puka kolko kalori ima tei 4e (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хехеПървоначално написано от TellMeYourName
а после си пийнах и биричка и си апнах една палачинка с нея![]()
е виж в това отношение трудно ще ме отминешПървоначално написано от extreme_
![]()
we give it all.