.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Moderated:На 14 години съм,а съм само 35 килограма..

Значи,аз съм 35кг.И съм на 14години.За моите години е ужасно, но какво мога да направя по въпроса ??Искам Съвети те Ви моляви

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Кой ти каза че е ужасно? А колко си висока ?

Guest
    Хранителни добавки. Винаги може да се качат кила, ако се инвестират достатъчно пари и воля в това.

Фен
    Град
    Мелмак
    Qj naprimer...

Голям фен
    Ne se pritesnqvai az sa6to sam na 14 i teja 36kg a sam 1.67 visoka.Napalno normalno e!!!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

ми всъщност съм 1.64см

Град
    майна таун
    Е не сте единствени

Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...
    Лошо! Иви е анорексия или са гени! Да се надяваме, че си ок! Плюскането от една страна може да ти навреди, а от друга да спомогне за бързото ти израстване на гъз, корем и цици, но може да наруши метаболизма ти и да доведе до хормонален дисбаланс! Ако си много притеснена единствено лекарската препоръка ще ти помогне!

mislq 4e trqbva da se napravqt nqkfi isledvanq ili neshto takova . spored men ne e dobre da si 164 i da si 35 kila . 40 pak dobre ma 35 ... ne spazvai nikfi dieti i si ogajdai na stomah4eto .

нормално е...с времето ше качиш не се притеснявай ! :P
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Супер фен
    Trqbda da otide6 na lekar, tova naistina ne e normalno

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от honey91
    Ne se pritesnqvai az sa6to sam na 14 i teja 36kg a sam 1.67 visoka.Napalno normalno e!!!
    Пак повтарям - по френските стандарти идеалното тегло е ръста минус 110. Което значи, че трябва да си към 20 килограма повече. А да припомня, че французите имат култ към слабите жени.

Фен
    Град
    Добрич
    Nqma ni6to stra6no v tova.Ne se pritesnqvai.Az imam takiva priqtelki koito sa v tvoito polojenie i vseki den mi se vaikat na kvo prili4at,4e ne e normalno.No predi nqkolko ednata otide na lekar i toi i kazal,4e tova si e gen pri neq i,4e trqbva da priema tam nqkvi dobavki,koito da i pomognat pone malko da napulnee.A imai predvid,4e tq si hapva dosta,no kakto kazah pri nqkoi tova si e gen.Spoko!
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Яж по-пълноценни храни и по-начесто!Прави упражнения или ходи на фитнес за да заздравееш!
    Не се притеснявай за себе си и всичко ще е ок.
    Аз съм 1.65 и съм 45кг.Не съм слаба,а нормална.Това значи,че ти си слабичка...вземи да се налееш малко

ходила сам на лекар но какво от това между другото и аз ям по много но не на дебеляжам.
    [img][/img]
    [/url]

pii Sanostol!
    JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!

какво да пия

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    е щом си ходила на лекар значи би трябвало той да ти е казал какво да правиш,не мисля че ние знаем повече от него
    "Целувка за лека нощ"

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ

Re: Moderated:На 14 години съм,а съм само 35 килограма..

Цитирай Първоначално написано от WhiteChick
    Значи,аз съм 35кг.И съм на 14години.За моите години е ужасно, но какво мога да направя по въпроса ??Искам Съвети те Ви моляви
    [/b]
    EI KOTE
    HI4 DA NE TI PUKA SE NQKOGA 6E GI KA4I6 TAKA 4E NE SE SDUHVAI OT GLUPOSTI I HAPVAI POVE4E
    TVA E RE6ENIETO MILO
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Guest
    vie ludi li ste kak she e normalno tva trea da otidetsh na lekar to az sam 164sm i 50 kg pa sam slabi4ka

Голям фен
    [quote="Анонимко"]
    Имам чувството,че тука е пълно с анорексии..не мисля така,заради тва колко кг си(които са адски малко,наистина отиди на лекар),а заради това,че мислите,че било 'нормално'

molq??? az sum na 14, visoka sum 1.80 i teja 60 kila
    naistina trqbva da ide6 na doktor

Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    е кфо толко един фр е 180 висок 60 кг аз сам 190 75 в смисал за раста си си перфектно както и тоя фр

iskam da pomogna
    Guest
    nqkoi momi4eta se li6avat ot mnogo hrana za da izglejdat dobre sred zaobikalq6tiq gi svqt. nadqvam se 4e ne si ot tqh! no imai napredvid 4e tova moje da dovede do mnogo uslojneniq!!!!!Qj pove4e za6toto tova izob6to ne e normalno!ako iska6 da napulnee6 trqbva da qde6 meso naprimer.zabravi dietite sus plodove i zelen4uci i nablegni na po "stabilnite " hrani kato doma6no prigotvenite mandji i taka natatuk .jelaq ti uspeh!

Голям фен
    Виж,намерих някаква програма,дето уж имало разни менюта и упражнения за отслабване,задържане на тегло и надебеляване.Много я хвалят.Аз ен мога да си кажа още нищо,защото вмомента я свалям Ето линк към официалния сайт http://www.yourselffitness.com/
    а от тук може да я свалиш: http://www.data.bg/f.php?fid=8861243 или http://www.arenabg.com/download.php/...ANAiON.torrent

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си