.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Имайте едно наум

Хах имайте едно на ум,когато пишете тук или където и да било .Опитах се да потърся едно момиче ама тя ме направи на 2 стотинки,заради това което съм писал тук,попадайки случайно ... Дано чете и тази тема: Дано един ден разбереш какво е да обичаш.В този форум никога не съм писал със сърцето си.То обича.

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Доста неприятно ... и аз затова винаги мисля преди да пиша тук .
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Винаги си мисля, какво пиша, но не как ще го приемат хората, а дали го пиша правилно .. :} пиша го така, че ако някой не го хареса, значи не харесва начина ми на изразяване и така нататък ..

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Е па то зависи и от случая за кво пишеш...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Hah... tuk nikoi ne me poznava za da me pravi na 2 stotinki , taka 4e ...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Hah... tuk nikoi ne me poznava za da me pravi na 2 stotinki , taka 4e ...
    т'ва е до едно време
    Идва момент, в който береш срам. Кеф, неописуем.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Че какво толкова си написал???Ако си поствал някакви глупусти-нормално е да си сърбаш попарата..ама ако не-да не ти пука..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: Имайте едно наум

Цитирай Първоначално написано от kalioo
    Хах имайте едно на ум,когато пишете тук или където и да било .Опитах се да потърся едно момиче ама тя ме направи на 2 стотинки,заради това което съм писал тук,попадайки случайно ... Дано чете и тази тема: Дано един ден разбереш какво е да обичаш.В този форум никога не съм писал със сърцето си.То обича.
    Кво да ти кажа брат - все едно с топла бира да те цакат. Поне си сложи скайп или ICQ в подписа ,че да получаваш лични коментари относно простотиите си.

Град
    Бургас
    Дали това, което си преживял не означава, че си двуличник ? Може би се представяш за един пред "онова момиче" и друг, какъвто може би наистина си - тук ..

Е аз навсякъде съм с този ник и повечето приятели влизат във форума, ама не ми пука... все пак казвам нещата такива каквито са!

JUST DANCE!!

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Винаги си мисля, какво пиша, но не как ще го приемат хората, а дали го пиша правилно .. :} пиша го така, че ако някой не го хареса, значи не харесва начина ми на изразяване и така нататък ..
    +1 аз съм това не само което изглеждам ами и което мисля!Винаги пиша това което мисля и ако някой не харесва мисленето ми съжалявам много ама всеки с характера си все пак ...
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Русе
    и мен прителите ме знаят как се пиша , но това няма никакво значение.. не искам да се крия и никой познат да не го чете щом съм го написаала във форума значи е обществена тайна
    ...

Абе принципно тук никой не ме познава...пък и да ме познаваше нямам проблем защото никога не казвам/пиша това което не мисля. :P
    "Добрите хора имат ключ към душите на хората."
    бившата ^KonI^

Цитирай Първоначално написано от ^KonI^
    Абе принципно тук никой не ме познава...пък и да ме познаваше нямам проблем защото никога не казвам/пиша това което не мисля. :P
    +1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

E писал съм...Оплаквал съм се тук докато сме били заедно какво ми е тежало,кое в нея не ми е харесвало...И сами можете да потърсите мненията ми.Думите й бяха,че било тъпо да пиша тук писмото,което тя ми е писала,на някви глупаци,които не можели никога да си представят двете гледни точки.Съвестта ми е чиста,защото знам,че винаги съм я обичал,макар и нещата между нас да е трябвало така да се случат

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]и мен прителите ме знаят как се пиша , но това няма никакво значение.. не искам да се крия и никой познат да не го чете щом съм го написаала във форума значи е обществена тайна
    +1

kalioo, смятам, че това момиче малко преиграва. Просто си бил объркан и си искал да чуеш мнение по даден въпрос. Аз лично не виждам нищо лошо в това.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Казвам това, което мисля. Въздържам се от прекалено лични коментари и така се предпазвам от евентуална конспирация Нямам проблем с лицемерието и, ако някой познат ме чете не бих имала нищо против.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Бургас
    Абе дори и тези, които ме познаят имат нещо против - не ме интересува ! :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове