- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се държи така :(
Е на мен т'ва ми се случва в момента с 2 подрастващи пикли... толкова ги плюя... к'во ли не ги права... и те непрек1снато ми тичат по г1за!! Е нема от1рване !!Първоначално написано от babity
или пък вече си му омръзнала..!!![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Е, те защото си въобразяват, че си "лошо момче" и само се правиш на недостъпен...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Mi spored men ne e taka.Toi mnogo pati mi e kazval 4e ako ima ne6tu..ako 4uvstvata mu se promenqt i ako ne iska da e s mene 6tql da mi kaje,za6toto ne e ot horata koito kriqt takiva ne6ta,a prosto si kazva vsi4ko neavisimo dali e lo6o ili ne..Poneje ve4e zamina i dnes govorihme po telefona i se daje6e milo..Predi sled takiva situacii toi mi e kaval 4e mu e bilo gadno no prosto ne e ot toq tip,koito go pokazva..Първоначално написано от fuck_me_pls
Stra6no sam vlubena v toq 4ovek![]()
Nadqvam se sled 9 dena da se varne i vsi4ko da OK
![]()
PiNk_GiRl Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 10:12 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Mi spored men ne e taka.Toi mnogo pati mi e kazval 4e ako ima ne6tu..ako 4uvstvata mu se promenqt i ako ne iska da e s mene 6tql da mi kaje,za6toto ne e ot horata koito kriqt takiva ne6ta,a prosto si kazva vsi4ko neavisimo dali e lo6o ili ne..Poneje ve4e zamina i dnes govorihme po telefona i se daje6e milo..Predi sled takiva situacii toi mi e kaval 4e mu e bilo gadno no prosto ne e ot toq tip,koito go pokazva..
Stra6no sam vlubena v toq 4ovek Nadqvam se sled 9 dena da se varne i vsi4ko da OK
.... ми тогава за какво се оплакваш 'защо се държи така' като си го знаеш къ'в е за какво въобще ти е да пускаш тема.. нз..
![]()
ее спох тогава то 9 дена няма да ги осетишПървоначално написано от PiNk_GiRl
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ти си ненормална.![]()
1 седмица как ше издържиш леле... чак ми стана жал.
Баси, как мразя лигави истории... така се престаравате..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами щом си го знаеш какъв е не се притеснявай, това че си се привързала е нормално.. последния път когато бях така привързана... ми се случи случка...Така че любовта ще се показва и доказва когато трябва.. и за мен така.. поне в връзката която се опитвам да започна наново и на чисто.. да се надяваме да успея
аз ще бъда човека които е силния а не слабия
писна ми бе хора
няма да съм тая дето само отстъпва и прави компромиси, сега малко ще е и на моето
хахаха....
П.С.
Сори че се отклоних от темата...![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Това е една седмица, наистина е много дразнещо като някой почне да се филмира и да преживява няколко дена така драматично..
Момчето явно не е така чувствително като теб .. Нормално е, че няма да страда за 1 седмица..
Да, не е приятно, особено, когато сте ваканция и имате повече време заедно, но не е и болка за умиране![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Драматизираш излишно..
Остави го да диша това момче, имам чувството, че го задушаваш..
А не мога да си представя каква ще е реакцията ти, ако на тоя момък му се наложи да отсъства за по-голям период от време..
You are broken, I can fix you...
E, голяма работа... Поне ще си починете един от друг и когато се видите наново ще имате какво да си разказвате и общо взето ще ви е по-интересно или ддзн ся... По-леко само с твоята привързаност, че ще вземе да му писне да го дебнеш 24ч на ден... Както се казва внимавай "да не го задушиш"... :P