Доста време ходех с едно момиче което много обичам,но тя не ми вярва няма ми никакво доверие,защото доста лоши неща съм правил.По-точно,изневерявах и редовно,лъжех я винаги но това беше преди да я обикна толкова силно и да разбера,че това е момичето за мен.И тя ми даде последен шанс и аз и казах,че няма да прецакам нещата,че я обичам и пак се събрахме.Но след няколко седмици всичко беше перфектно,но тя беше заминала на мен ми липсваше и аз бях излизал някокло пъти с бившата си приятелка и се бяхме натискали в една дискотека.Аз като я видях и като бяхме заедно и неможех да я излъжа и й казах какво съм направил,тя ме заряза естествено и всичко свърши.Аз неможех да оставя нещата така,защото я обичам прекалено много и съжалявам за пътите в които съм я нараняал аз и го казах,но тя ми каза че аз винаги казвам само едно съжалявам но тфа не оправя нараненото и сърце.Аз не спрях да я търся,да и звъня,говорехме си по мн време на телефона и тя ми каза,че сме само приятели.Аз се съгласих но снощи се видяхме по-точно аз излизах а тя се прибираше и има едни пейки там и аз и викам ела да седнем и си говорихме и аз само я дърпах да я гушна хаха.. ии беше мн яко смеехме се там и отидох да я изпратя до входа и тя вика айде че трябва да се прибирам и аз само и викам кажи че ми даваш още един шанс и тя а бе незнам и аз аре де и тя каза ДА и аз само такъв я гушнах мн силно и я целунах и си тръгнах и мн се радвах.И преди малко аз не бях на училище а тя е 2ра смяна отивам до тях нали и тя само нали ме покани и аз сядам на леглото тя сяда срещу мен на стола и тя вика снощи ти казах нещо ама това беше защото пак ме омая с красиви думи това не трябва пак да става така,че просто приятели си оставаме и нищо повече .. и аз тогава откачих и почнах там да и говоря какво ли не и тя ами по добре даже никакви да не сме поне докато минат чувствата.Тогава почнах да и обяснявам колко много я обичам и тя вика не не стига.И после 20 минути и 2та седим и се гледаме и мълчим и тя вика кажи нещо и аз еми няма какво и очите ми бяха пълни .. и тя само вика по добре е да си ходиш и аз само станах и си тръгнах и накрая само я погледнах преди да изляза ии тя плачеше и мойте очи бяха пълни беше много гадно.. и сега незнам какво да правя чувствам се ужасно..