И аз го имам същия проблем, само че с приятеля ми сме от различни градове и имаме възможност да се виждаме само през уикенда. Тъй като това е единственото му свободно време, в което може да се види с приятелите си, той съчетава двете неща и така не може да се види и нито с тях, нито с мен. Аз имам нужда да остана малко време на саме с него да му споделя какво ме притеснява и какво ме вълнува, а имам чувството, че моите проблеми не го интересуват. Мисля че, тъй като сме в началото на връзката ни, е нормано да прекарваме повече време заедно, за да се опознаем, без някой да ни търси сметка за това, както в случая правят неговте приятели. Те му насяват чувството, че да отделя внимание на една жена го прави 'мъж под чехъл', а същевременно те живеят със своите приятелки и си имат своите щастливи връзки. Аз усещам, че той ме обича, но искам да ми го показва, а гореспоменатите фактори му пречат. Започвам да се чувствам пренебрегната и малко по малко се отчуждавам от него. Вече не знам какво да направя.