- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Турска чекия
Myja si buta instrumenta mejdy (.)(.) I, i tq pochwa da my luska s tqh![]()
![]()
xax 6tom ne znae6 kvo e turskq 4ikiq qvno si pod 1.20![]()
Първоначално написано от Untitled
![]()
a ako neznaesh kakvo e (.)(.) tva sa gurdite na momi4eto i dano shvana ve4e![]()
Мазен рязан турчин да те задоволява с ръка
Ами приятелят ми много харесва като му праея турска чекия, защото му е много възбуждащо да си търка члена междъ гърдите ми и самото усещане е много хубаво. И на мен даже ми доставя удоволствиеПървоначално написано от charlotte
![]()
Точно така :PПървоначално написано от Untitled
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
знам кфо е ама не са ми правили щот бая големи (.)(.) треат![]()
![]()
![]()
Не е точно така-просто не трябва да са прекалено малки...Първоначално написано от 1nnocenT
Да платиш на турчин, за да те задоволи.
Много поздрави.
Тва турската чикия е най-якото нещо,стига циците да са доста големи.Умирам за турска![]()
Moje da ne tolkova visok ,ma za tolkova mu e akalaПървоначално написано от x3eme
![]()
Абе яко ама ...за да е качествена трябва момичето да има стабилна гръдна обиколка![]()
FreAk_oN_A_leAsH
какво разбирате под стабилна гръдна обиколка???![]()
Да не са много малки гърдитеПървоначално написано от AnChItOoOo
Ууу ай лоф ит..ъъ обясниха ти вече
![]()
ами примерно аз разбирам малки 80-90 гръдна обиколка за други може и да е различно за това питампитах в см
![]()
tva k1rti mn zdravoПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ако имаш широк гръден кош и пак си с малки цицки ? Сантиметрите не са мерило тук...Използвай една шепа,две шепи,три шепи...хаххПървоначално написано от AnChItOoOo
![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
+1Първоначално написано от m17ak
![]()
именноПървоначално написано от the_hottie
Абе което момиче казва че прави свирки, турски чикии или въобще чикии, а и анален, без да и харесва жестоко лъже хора. Всичко ни харесва щом го прайм ама само се правим на изискани
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com