.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Възможно ли е......

Преди няколко часа с моя приятел искахме да правим секс. Той го вкара само веднъж без презерватив,извади го и свърши върху мен.
    Увери ме,че не е свършвал в мен,но мен ме е страх.
    Възможно ли е да е попаднало нещо вътре като се има в предвид,че свърши точно върху .....
    Мисля да си направя тест във вторник,но все пак искам да чуя мненията ви! Много съм притеснена!
    Моля без излишни коментари! Който смята темата за глупава,нека просто я подмине!
    Благодаря за вниманието!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    xex tvoq priqtel burzi4ko s svur6il ama kakto i da e.ti bi trqbvalo da si usetila ako e sur6il v teb,to se use6ta ama se pak ti si znae6.a 6tom kazva6 4e e svur6il to4no tam sled kato go e izvadil moje i da e popadnalo ne6to vutre oba4e ne vqrvam da ti napravi problem.vse pak po dobre si napravi test za da si 100& sigurna

est 4e moje budete po-vnimatelni be detsa ...

Град
    tam!!! (love) ~>
    Като е било преди няколко часа,вземи противозачатъчни,не чакай да правиш тест иии...след 9 месеца да тикаш количка...пффф,баси колко сте безотговорни...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mnogo b1rz be )))))
    emi nie vinagi go pravim taka ,taka 4e spoko

Всъщност не го написах както беше - той свърши на леглото и пръсна малко върху мен .. не знам дали това е от значение,но адски много ме е страх
    А за хапчетата - казвали са ми,че са адски вредни и ме е страх да пия. В смисъл,че ако няма нищо,няма смисъл да пия. Съжалявам,че ви занимавам с глупостите си Дано ме разберете

възможно е,радвай се

1. зависи какви хапчете ще приемеш ( но за 1 път няма да е никъв проблем проблема е ако специално тези които са за след като е еякуирал в теб , ако ги приемаш по често е вредно ) 2. по добре си земи за всеки случаи
    Не целта е цел, а пътят

a v koi den ot cikala si?

Супер фен
    Град
    Венера
    Аз бих се притеснявала, че е свършил така бързо

ima za kakvo da se pretesnqvash

spored men malka e veroqtnostta da se slu4i,no vse pak kolkoto i malak da e procenta, toj sa6testvuva. Za tva ne lo6o sledva6tiq pat da go pravite s prezervativ. Taka biha se izbegnali tolkova glavoboliq ot roda na "stana tq belqta" .
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Град
    At home...
    Да, ти си направо бременна, те сперматозоидите с крака допълзяват до яйцеклетката и...Даже с отрова не умират копелетата
    ПС: Айде като ше се еб*те на по 12-13 години, поне вземете да използвате контрацептиви, щото 80% от темите тука са заради такива като вас...

....Ami....v predsemennata technost ima mn malyk broi spermatozoidi i e vazmojno no veroqtnostta e mn minimalna no q ima ! A i ne se zabremenqva lesno...ne zabravqite 4e vyzrastnite koito iskat deca...si go pravqt myja svyr6va v neq i pak ne stava....ne se pritesnqvai...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си