.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

не ми идва все още...

начи тъ проблема ми е там че вече съм на 15 ,1.60 съм 45 кг....пък още не ми е идвало и се чудя защо?!?!На всичките ми приятелки им е идвало и аз вече зех да се чудя дали ше ми доиде изобщо...според вас норамлно ли е още да нямам цикъл???

Srry ако темата не е за тука...

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP

При всяко момиче идва различно...Напримерно имах една приятелка на която и дойде на 9г.!!!!На друга пък и дойде на 16(но тя беше много слабо развита).На мен лично ми дойде на 12годишна възраст.Но според мен ако не ти дойде до 16та ти година,трябва да се консултираш с лекар.
    Schranz music is my world !

когато станеш на 16, 1.64, 48 кг. ще ти дойде

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    До 16 години е нормата,в която би трябвало да ти дойде цикъла,след това е наложително да се консултираш с лекар.
    Недей да се притесняваш,има още време,може да си по-слабо развита просто,а и не си особено тежка,радвай се докато нямаш цикъл,определено не е най-прекрасното нещо на света...

добре развита ли си или не толкова??
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Споко бее ..при всички ни е различно :P :P

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    когато станеш на 16, 1.64, 48 кг. ще ти дойде
    Ееее аз съм на 13 тоя месец ми доиде 156 и тежа 43 това което казваш не е вярно ааа ти ако имаш сички признаци да ти доиде скоро сичко ще стане.Аз така очаквах цикъла ми на 12 иии малко тъпо но си бчх помислила че вече няма да ми доиде ии изведнъй ето на мн се равам сега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си