- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ВАСПАЛЕНИЕ НА КЛИТОРА......
ot skoro vodq polov jivot,no dnes zabelqzah 4e mi e podut klitora i srra6no mnogo boli.....i mn se pritesnqvam da ne e ne6to lo6o a samo vaspalenie![]()
![]()
![]()
'тва не е за тука ама карай то от ЕГН-то .. сигурно си на 12 , но вече си почнала да водиш полов живот .. то си личи колко познания имаш ..
+1Първоначално написано от halino0r
Извинявай ама децата в 3 клас знаят как се пише думата "васпаление".................и 12 не ти давам![]()
ахам.Първоначално написано от kykyto
![]()
п.с: Не мисля че е на 12 и вече води полов живот!![]()
^има ги сяквии...
много тъпа тема върви на лекар ...![]()
![]()
MN SI ZLEEEE !!!!
NAPRAVO NEMAM DYMIIIIII!!!
PURVO:POGLEDNI KADE SI NAPISALA TEMATA?!?!
VTORO:POGLEDNI SI PRAVOPISA!!
TRETOA NE MISLI6 4E SME ZAVUR6ILI MEDICINA?!?!
SUVET:KATO SUVET NI6TO DR NE MI IDVA NA YM OSVEN DA TI KAJA DA XODI6 NA GENEKOLOG!!!MOJE BI TOI 6TE TI DADE PO-QSEN OTGOVOR!!!!
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
Темата е за раздел "секс" или "здравни проблеми и болести".Първоначално написано от zaetasum
Бе мани .... който си е тъп ... сие тъп .. не мое даа му се помогне! Тва е училище и фрс ако ... го броиш за приятел!!!!![]()
![]()
![]()
Щом си достатъчно голяма да получаваш вЪЗпаления на клитора вследствие полови контакти следователно си достатъчно зряла да се обърнеш към гинеколог.
Бе познавам аз една Руми и си е на 11-12![]()
![]()
![]()
Бахти хората всички и се подигравате, а тя е притеснена!Ами щом като е подут и те боли значи със сигурност имаш някоя инфекция!Хващай някоя твоя приятелка и тичай на лекар!
Ако си на 12 години, в банята мийте клитора си по често с бебешки сапун!Всеки ден ...
Другите луксозни сапуни не са подходящи за това...
Искам да знам всичко!
dobre ama zashto temata e tuk![]()
![]()
![]()
i se pishe vUZpalenie ne vASpaleniq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..