.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна

Искам да споделя

Преди 5 месеца се запознах с едно момиче на един рожден ден.От тогава ми е все в главата,но тя си имаше сериозен приятел...Въпреки всичко и тя си ме хареса и така тайно си се виждахме.Наскоро заряза приятеля си,понеже много са се карали а и тя не можела да го търпи вече понеже много я наранявал,и така от 2 седмици сме заедно официално.Изключително много съм щастлив и никога през живота си не съм бил по радостен.И понеже от много време си се знаем не ми беше трудно да я обикна след като вече сме заедно.А след днеска когато ме погледна и каза че започва да се влюбва имам чувството че няма по щастлив човек от мене на земята ...
    И така само исках да споделя как най накрая намерих щастието си в един ангел...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ех напълни ми душата СЛдур Браво Ето тва е хубаво че си намверил любовтаааа УСпех и наи важното запази я не я губи пазете се ваимно
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Браво на дететооооо.!Много се радваме за теб.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

еммм,браво,4ак да ти завиди 4овек

Браво, радвам се за вас
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

брао..радвам се..УсПеХхх
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Повече от фен
    Град
    Варна
    А пък аз се радвам най-много от всички! Да ползвате презервативи и то Durex! Да не съм ви видел с ония промазаните гумички от 20 стотинки!

вярно напулни ми душата !! ти си екстра момче и ви пожелавам да сте далго време заедно и щастливи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си