.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Град
    София
    емо не се става бе позо гадна или си или не си

Супер фен Аватара на _donna_
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    ^яснооо ....
    значи се раждаш емо
    Пффхахах...
    Тъкмо тва щях да кажа-някои си се раждат ЕМО-та.Другите не стават хич!Ражда се някакво бебе,хваща скалпела и върти,върти...после от мъка си прерязва и собствените вени и умира.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    от къв х*й ти е притрябвало да ставаш емо. Мислиш, че ще станеш по-готин ли, уви много се лъжеш. Ако не сте клас емовци ще станеш още по-голя аутсайдер, а и всички ще те ебават и то с право. А иначе емотата са и бисексуални така че трее да си намериш още едно емо момченце с което да си пускате езичета, и ест ревеш за всичко и си режеш вените.

хехехехеех

ЕМО или ЕМУ не съм сигурен е първата степен на педерастията т.е. първо си псевдо гей, но след дълги мъчения и безкрайни опити може би се превръщаш в истинсйи педал...
    А тези който не обърнат резбата се отказват и разбирайки, че няма връщане на зад, щото всички хора, който притежават тестостерон го мразят, понеже е изменилл на мъжкото съсловие, решават да си сложат край на живот и така да покажат някаква мъжвственост и да изкрещат на света че съществуват, но всъщност се получава така, че на света не му дреме нито за тях нито за когото и да било. Най на края излиза, че емутата са посралисе полу педали, безсилни дори да живечт!
    ПОЗДРАВИ.... МИЛИ ДЕЧИЦА И УСПЕХ С ПЕДЕРАСТИЯТА...!

За да станеш Емо не е нужно да навлечеш мръсни гуменки на "Конвърс" и да си залижеш бретона. Това е много погрешно схващане за това как да станеш Емо ! И понеже всички са на този принципа " Аз ще си залижа бретона и ще си нарисувам гуменките , значи ще стана Емо ! " за това повечето хора МРАЗЯТ емотата и не само заради това , де . Една от главните причини за омразата срещу емовците е това , че всяко хлапе имитира Алекс Евънс и си няма и понятие какво е да си емо и къде е същината на този стил . Глагате гуменките и ризките , зализвате бретончето , ама пак си слушате Ивана и Преслава , което не ви прави емовци , а смешни пишлемета ! Помисли си преди да "станеш" емо , глупако !

Офф писна ми вече бъдете си к'вито искате,ама разберете ,че Алекс Еванс не е Емо за бога!Нито скрийм или к'вото е там!

ии о6те не6ту за да си емо не видях някой да ти е казал ..трия по4не6 като нас моми4етата да си изправя6 косицата секи ден пресата лака ф рака..ии здравей мое утре
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Цитирай Първоначално написано от chaos_
    Офф писна ми вече бъдете си к'вито искате,ама разберете ,че Алекс Еванс не е Емо за бога!Нито скрийм или к'вото е там!
    Ама ти си била умна , бе ей ! Не съм казала , че е емо , казах , че го имитират . Понеже са кухи (знам ,че не е емо - не съм тъпа )веднага трябва да започнат да подръжават на някого , независимо дали е емо или не ! Чети между редовете следващият път преди да започнеш да се правиш на откривателката на топлата вода !

Мега фен Аватара на Spider4eto
    аз дори не знам що искат да продражават на тъпите емота, предпочитам момче което само се облича като емо и си слуша ивана и преслава, а не да е некъв тъп истински емовец дето си пуска езици с останалите емота момчета и си реже вените...не мерси емо стилът или както някой идиоти го наричат начин на живот е супер тъп и безсмислен.

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ама ти си била умна , бе ей ! Не съм казала , че е емо , казах , че го имитират . Понеже са кухи (знам ,че не е емо - не съм тъпа )веднага трябва да започнат да подражават на някого , независимо дали е емо или не ! Чети между редовете следващият път преди да започнеш да се правиш на откривателката на топлата вода !
    'Откривателка на топлата вода ' Да съм цитирала някъде точно име кой го е казал,просто мернах твоето мнение и може би ми дойде в повече,защото съм водила хиляди спорове по тази тема.И честно казано главно нападах точно тези,които и ти смяташ за кухи.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    аз дори не знам що искат да продражават на тъпите емота, предпочитам момче което само се облича като емо и си слуша ивана и преслава, а не да е некъв тъп истински емовец дето си пуска езици с останалите емота момчета и си реже вените...не мерси емо стилът или както някой идиоти го наричат начин на живот е супер тъп и безсмислен.
    Ама на тях им харесва . Не е ли по-добре , ако ще правиш нещо да го правиш както трябва (т.е да си си тру емо) , а не да се правиш на нещо , което всъщност не си !
    И преди да правиш нещо се мисли - ако ще си емо (тру) ще трябва ли да си пускаш езици с момчета ! Ама лошото е , че повечето хлапенца приемат този стил за даденост , но както и да е ! Аз от тая гледна точка го казвам , пък ти си предпочитай и момче , което се облича като емо , ама слуша кънтри , ако искаш !

Ама ти си била умна , бе ей ! Не съм казала , че е емо , казах , че го имитират . Понеже са кухи (знам ,че не е емо - не съм тъпа )веднага трябва да започнат да подражават на някого , независимо дали е емо или не ! Чети между редовете следващият път преди да започнеш да се правиш на откривателката на топлата вода !
    'Откривателка на топлата вода ' Да съм цитирала някъде точно име кой го е казал,просто мернах твоето мнение и може би ми дойде в повече,защото съм водила хиляди спорове по тази тема.И честно казано главно нападах точно тези,които и ти смяташ за кухи.
    Не видях някой друг да е казал нещо за Алекс Евънс и реших , че се отнася за мен както и най-вероятно е било , но просто си пренасочваш критиката.

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Правиш си бритон настрани както емотиконката емо..боядисваш си косата черна или някаква екстравагантна; купуваш си една чанта през рамо по възможност с черепчета ;кецове си вземаш;различни цветове вързанки;блузи на черепчета;дънки по теб ;някакви изчанчени потничета с яки надписи например съм виждала със СУПЕРМЕН в общи линии е това ако се сетя за нещо друго ще пиша .Не мога да разбера какво се гаврите с момчето..Този стил му харесва така ще се облича!На мен също ми харесва начина на обличане на емотата ...Но не съм емо или така наречените емоционални...А сега се сетих също и вратовръзки носят емотата Не слушам и такава музика , но някой ако ме види ще каже че съм емо, но не съм..Нося си платненки много отдавна още преди да нашуми емо стилът..Просто харесвам спортните облекла
    Всичко това + супер много значки (да стане като броня), надраскай си кецовете с някфи тъпизми ( да речем Emo is life, I`m Emo... ).Най-важното за да си ТРУ Емо е да се депресъраш.По принцип емотата са склонни да се наранят ( в случая да си срежат вените) заради хора които са ги наранили или обидили или напсували, както така да се скатаваш накъде от време на време ида си поплакваш.. също така като станеш Емо се запознай с разни емота от даскало, за да станеш вече наистина ТРУ Емо.Мотай се с тях, хвани си емо приятелка, прави си емо снимки и картинката е готова.Ти си Емо!Честито... пожелавам ти приятно пропиляване на живота.. good luck

Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    ]Правиш си бритон настрани както емотиконката емо..боядисваш си косата черна или някаква екстравагантна; купуваш си една чанта през рамо по възможност с черепчета ;кецове си вземаш;различни цветове вързанки;блузи на черепчета;дънки по теб ;някакви изчанчени потничета с яки надписи например съм виждала със СУПЕРМЕН в общи линии е това ако се сетя за нещо друго ще пиша .Не мога да разбера какво се гаврите с момчето..Този стил му харесва така ще се облича!На мен също ми харесва начина на обличане на емотата ...Но не съм емо или така наречените емоционални...А сега се сетих също и вратовръзки носят емотата Не слушам и такава музика , но някой ако ме види ще каже че съм емо, но не съм..Нося си платненки много отдавна още преди да нашуми емо стилът..Просто харесвам спортните облекла
    Всичко това + супер много значки (да стане като броня), надраскай си кецовете с някфи тъпизми ( да речем Emo is life, I`m Emo... ).Най-важното за да си ТРУ Емо е да се депресъраш.По принцип емотата са склонни да се наранят ( в случая да си срежат вените) заради хора които са ги наранили или обидили или напсували, както така да се скатаваш накъде от време на време ида си поплакваш.. също така като станеш Емо се запознай с разни емота от даскало, за да станеш вече наистина ТРУ Емо.Мотай се с тях, хвани си емо приятелка, прави си емо снимки и картинката е готова.Ти си Емо!Честито... пожелавам ти приятно пропиляване на живота.. good luck
    Съжалям автора много искрено !Така като приема този стил за даденост е от смешен по-смешен !

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    Съжалям автора много искрено !Така като приема този стил за даденост е от смешен по-смешен !
    Сам си избира какъв да е ама да беше станал пънк, метъл, фйешън Стила Емо според мен е за болни хора

EEEEEEEE mn kusno si se setil am taka de.....ami depresiran,venite si kulca6 ako moje i ruce,kraka ,glavi i vs 6te e ok ...po vuzmojnost stani pedal ....slagai si ili mn 6areni ili samo 4erno....slagai si 6nolki,diademi,za drehite su6to si slagai vsevuzmojni parcali,tonove grim ta we za pove4e info idi na nqkoq polqnka,niva iili ne6ot takova vij pla6iloto i si naprai kayo nego smao deto malko po ''FASHION;; shva6ta6 li moi 4ovek....e da i posle 6to momi4etaat sa pove4e ot mom4etata na sveta i ot men pozdravleniq za nova emo girlka ,kakto kaza EJI4eTy!!

m

абе брат как може да ти харесва това бе това е просто един бритон ебати според мене е доста тъпо и смешно в моето даскало от 500 има само 1 и сички му се смеят емо стила вече не е на мода както е раста и плитки

Re: как се става EMO?

iskam da vi popitam ako iskam da sam emo ama britona mi e mn kas kajete kakvo da pravq PLS

mahni si go celiq

d

ами изчакай да ти порасте коса така за емо стила

1.ИСтинският емо се наранява и се наслаждава на болката !
    2.Истинските емо винаги прейграват!
    3.АКо си емо трябва да знаеш как да се биеш по емо начина-Самобобой!
    4.Истинският емо има едно и също изражение :
    @Когато си мие забите
    @Гледа телевизия
    @Яде
    @В тоалетната
    @Когато танцува
    @КОгато се забавлява

По добре се откажи направи си плитки или раста

Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
    mahni si go celiq
    правилно !!!!!!

Град
    У дома пред компютъра
    Ще станеш ЕМО като се прекръстиш на Емил или Емилиан.

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    що не станеш педераст, модерно е

Цитирай Първоначално написано от 1921
    що не станеш педераст, модерно е
    heheh prav/a si..... .....emotata na sapun....ni6to li4no......tva si e moe mnenie...a vseki ima pravo na takova...
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Като се гръмнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си