.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тамагочи за GSM...

Не съм сигурна че съм пуснала темата на правилното място...ако съм се объркала се извинявам,нека я преместят...искам да попитам от къде да си сваля тамагочи за GSM-а... Ужасно много искам да си цъкам ама не можах да намеря никой сайт от който да го сваля безплатно... GSM-a ми е Samsung SGH E 390...надявам се някой да успее да ми помогне.... Благодарско предварително

Сега търсих из google открих доста, но за всички трябва да си платиш.Така, че най-вероятно няма да има безплатни. Но докато се рових открих виртуално тамагочи, но за PC. Ето ти линк Виж тук

Град
    Inside the temple
    1. Потърси в гугъл за името на съответната игра.
    2. Намери я в дата.бг
    When I love, I love.

Ох,мерси много...свалих ги Обаче сега пък тъпия ми GSM не ще да ги чете...какъв формат трябва да са?

ТОВА първо трябва да го разархивираш и тогава го качваш на телефона ти.Пробвай пак.

Град
    Inside the temple
    Форматът трябва да е игра.JAR
    Под тази форма го изпращаш към телефона и той сам ще инсталира играта.
    When I love, I love.

Уф....не мога да ти обясня ама не става...деазнам.... Ти ше можеш ли да го опраиш и да ми го пратиш...пък дано стане...при мен нещо не се получава...разархивирам го ама не става... Още веднъж благодарско за помощта...

Прати ми на лична, ако искаш skype-а ти

Аз си инсталирам игри по този начин -> www . smartphones-world. com/ forum/ viewtopic.php?p=41519&sid=07c211a0b1349bbc3fad26cd 5abb865e
    Не знам защо не ми давате да сложа линк... Дано да ти помогне, при мен върши работа (За да се отвори страницата, изтрий няколко празни места )

Хех аз го подарих тоя GSM на майка...но ще пробвам така...пък дано стане иии ше и го зимам от време на време : ) Мерси за помоща

При Samsung телефоните има специален начин за записване на Java игри и приложения.

Потърси в google:
    http://www.google.bg/search?num=100&...BD%D0%B5&meta=

http://www.google.bg/search?num=100&...BD%D0%B5&meta=
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си