Не съм сигурна че съм пуснала темата на правилното място...ако съм се объркала се извинявам,нека я преместят...искам да попитам от къде да си сваля тамагочи за GSM-а... Ужасно много искам да си цъкам ама не можах да намеря никой сайт от който да го сваля безплатно... GSM-a ми е Samsung SGH E 390...надявам се някой да успее да ми помогне.... Благодарско предварително
Сега търсих из google открих доста, но за всички трябва да си платиш.Така, че най-вероятно няма да има безплатни. Но докато се рових открих виртуално тамагочи, но за PC. Ето ти линк Виж тук
Уф....не мога да ти обясня ама не става...деазнам.... Ти ше можеш ли да го опраиш и да ми го пратиш...пък дано стане...при мен нещо не се получава...разархивирам го ама не става... Още веднъж благодарско за помощта...
Аз си инсталирам игри по този начин -> www . smartphones-world. com/ forum/ viewtopic.php?p=41519&sid=07c211a0b1349bbc3fad26cd 5abb865e
Не знам защо не ми давате да сложа линк... Дано да ти помогне, при мен върши работа (За да се отвори страницата, изтрий няколко празни места )