- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана
Здравейте на всичкиИскам да споделя нещо с Вас и се надявам да ми дадете поне някакъв съвет
Значи проблемът е следният: преди време се зарибявах с едно момче но изведнаж нещо стана и той се отдръпна а аз май през тва време хлатнах по негобеше ми супер тъпо от това и реших да се примеря
След няколко дена или може би седмица един френд ми призна че е хлатнал по мен обаче аз реших и го отрязах защото го чувствам само като приятел!!! Запознах се с още френдове на този който ме харесва и снощи с тях излезнах на дискотека!!! Там с един от неговите френдове танцувахме после се целувахме(беше ми толкова тъпо исках да си отмастя на момчето което харесвам или по точно харесвах защото постъпи супер тъпо с мен) и си ме изпрати до нас!!!! Сега незнам какво да правя![]()
Ако остана с този който се целувах на неговия френд (този който ме харесва) ще му е супер тъпо а ако го отрежа пак ще е супер тъпо
![]()
оХ незнам какво да правя
![]()
![]()
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!