- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИзНеВяРа?...
Здравейте на всичкиИсках просто да попитам за или против изневярата сте. В такъв смисъл ако едно момче/момиче не може да получи желаното от вас например (sex) бихте ли му/и позволили да го направи с друг/а.
Може да ви се стори малко тъпа темата но исках да видя и ващо мнение
Мерси предварително
![]()
лУдА зА ВрЬзВаНе
Изневярата, куло, е нещо много полезно , или поне докато не те хванат.Първоначално написано от the_sweety_bear
Ползвай със здраве, докато не изтече срокът на годност
пълно съм против!ако на момчето/момичето нещо му/й липсва с партньора то тогава според мен трябва да сподели с него,а не да си мълчи и да изневерява.в противен случай само показва,че няма капка уважение,а да не говорим и за любов!
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
никога не бих позволила на гаджето ми да ми изневери с др само защото не мога да го задоволя-просто аз винаги го задоволявам.но ина4е бих простила изневяра стига той да си е признал и да ми покаже 4е наистина мн съжалява![]()
Ot razli4ni gledni to4ki izglezda razl4no, no v pove4eto sluai pomagazazdravqva vruzka ako ne znae mn qsno
![]()
ТВЪРДО ДА![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
До сега не ми се е случвало да позволява такова нещо,но съм се замисляла.Предполагам,че ако наистина момчето иска секс,а аз примерно не съм готова,а той все пак има нужда,бих му разрешила,но сърцето ми ще се къса от мисълта,че би го правил с друга и нз дали после всичко ще си е както преди.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
досега съм го позволявала само веднъж - на момчето, което най - много съм обичала! но той не пожела да се възползва от свободата си.
+1Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!
Да си дойдем на думата !Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
Ами зависи за каква изневяра говорим![]()
Примерно за мен секса не винаги е изневяра и бих простила /най - вероятно трудно, но все пак бих/, но е много по - страшно,когато човекът до теб търси в някой друг това, което би трябвало да намира в теб... аве малко объркано го казах, но мисля, че чисто физическата изневяра не е по - страшна от емоционалната...![]()
баси опитах се да кажа нещо умно, ама не ми се получи, аре за тва "На здраве!"![]()
Ако не мога да дам на 4овека до себе си това, от което има нужда, бих го пуснала да го търси другаде. Оба4е не бих могла да остана с него, докато междувременно той прави каквото прави и с други.
![]()
Робинята на Quench
и аз такаПървоначално написано от SINDEL
какъв е смисъла да прави с някой друг, пък да си седи при теб ?
Всичко зависи от типа изневяра.Може да е изневяра за една нощ ( пиянски истории,секс и т.н.),което тъй като не е свъзрано с някакви чувства е по-лесно да се прости .. Но ако изневярата е свързана с чувства и е заради факта,че партньора ти е омръзнал - освен раздяла друго решение не виждам .. Ама пък съм става свидетел как след изневяра връзката на двама души става по-силна и останаха доста време заедно след това![]()
Аз лично съм и за и против .. Никога не казвай никога![]()
just a kid۵
Определено и твърдо съм против изневярата.Какви са тези глупости да му позволиш да бъде с друг/а?Тогава защо е с теб?Връзката се основава на доверие и чувства,не на разрешения и интриги!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Не съм изневерявал и не мисля да го правя
Изневярата е най-долното нещо лично за мен и никога не бих търпяла изневяра, а още по-малко бих позволила на приятеля ми да ходи по други.
Просто според мен по принцип един човек ако не получава, това което иска трябва да говори с половинката си за да се разрешат проблемите. А ако и след това, човека чувства че не получава това което му трябва просто къса с половинката си и си търси щастието другаде. Просто е подло да изневеряваш....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
[color=red]
pulno protiv sum!makar 4e sum sega v takava sityaciq...za6toto sum devstvena i xodq s po-golqmo mom4e koeto e sviknalo da vodi polov jivot...i na nego my e dosta trydno da se vuzdurja...no sme govorili po temata i toi e na su6toto mnenie!nqma da mi izneverqva!nito az na nego!
a kogato sama pojelaq 6te go napravim za6toto naistina 6te go iskam a ne za6toto prosto toi ne izdurja!!!no opredeleno nikoga ne bix prostila iznevqra!
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
+1Първоначално написано от Memento mori!
Как ше го гледам и ше му казвам,че го обичам,кат той се ебе с друга? Тряа съм яко дрогирана![]()