.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Град
    The Land Of The Doomed
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ако не мога да дам на 4овека до себе си това, от което има нужда, бих го пуснала да го търси другаде. Оба4е не бих могла да остана с него, докато междувременно той прави каквото прави и с други.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Deni4ka:)
    пълно съм против!ако на момчето/момичето нещо му/й липсва с партньора то тогава според мен трябва да сподели с него,а не да си мълчи и да изневерява.в противен случай само показва,че няма капка уважение,а да не говорим и за любов!
    napylno sym syglasna...
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Аз изневерявам,ама той ако направи нещо ......... ще го умъртвя !!
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

ПРОТИВ,ако обичаш някого не ти е нужно нищо и никой,ако поне
    уважаваш човека до себе си не би му причинил това!

Град
    pz city
    всички обичат да изневеряват,но не и да им изневеряват няма значение момче или момиче..... всичко е до ммомента ... айде и момичетата да не се правят на ангелчета и да си признаят,че поне 1 път са изневерявали да партюра си

Град
    Испания
    Гадна работа...аз ако хвана приятеля си с няква (при положение че му позволявам всичко) първо тая ще и смачкам физиономията а пък той да му мисли после
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Мега фен
    Град
    SF
    Против съм

Робинята на Quench

Град
    plovdiv
    Против съм

Голям фен Аватара на unicorn_f

Re: ИзНеВяРа?...

Цитирай Първоначално написано от the_sweety_bear
    Здравейте на всички Исках просто да попитам за или против изневярата сте. В такъв смисъл ако едно момче/момиче не може да получи желаното от вас например (sex) бихте ли му/и позволили да го направи с друг/а. Може да ви се стори малко тъпа темата но исках да видя и ващо мнение Мерси предварително
    ДА ДА да простя изневяра да си ги нямаме такива,ако момчето ме обича ще ме обича заради това което съм,това което мога и не мога да му дам,ако нещо не му харесва просто да не се занимава с мен или да не му пречи...То ако беше така все едно момчето да си има 1 момиче за секс,друго да се разкарва с него само за да показва пред другите че е красива,още едно момиче за да си приказва с нея,да си споделя,друго момиче за нещо друго...Изобщо пълна глупост.Ако наистина обичаш някой няма да ти трябва друг за нещо което приятеля/лката ти не прави добре,или изобщо не прави.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Против съм

+1...нали ме оби4а?? ще 4ака толкова,колкото трябва,за да съм сигурна в него и да му се отдам,ако ми каже такава глупост ще побеснея и нз кво ще направям,но определено ве4е няма да ми е интересен
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Unicorn_f го каза много правилно !Какво подяволите търси това момиче/момче с гаджето си щом иска да и изневерява ? Щом е с нея да си я обича въпреки всичко !Точно това е нещо истинско : "когато някой те познава и ВЪПРЕКИ това те обича" А не "ми аз те обича амаа пък ходя при друда да се е*а с нея" и т.н . Просто това да се прави или позволяващия трябва е да много заблуден или изневеряващия да е просто с гаджето си колкото да не е без нищо !Няма човек който наистина да обича гаджето си и да каже "еми сорка ама от тебе не получавам еди какво си ще си го взимам от съседката нали нямаш проблем?" Или си с човека който обичаш и взимаш това което ти дадат... Или просто търсиш друг вместо да нараниш някой който наистина те обича !
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Unicorn_f го каза много правилно !Какво подяволите търси това момиче/момче с гаджето си щом иска да и изневерява ? Щом е с нея да си я обича въпреки всичко !Точно това е нещо истинско : "когато някой те познава и ВЪПРЕКИ това те обича" А не "ми аз те обича амаа пък ходя при друда да се е*а с нея" и т.н . Просто това да се прави или позволяващия трябва е да много заблуден или изневеряващия да е просто с гаджето си колкото да не е без нищо !Няма човек който наистина да обича гаджето си и да каже "еми сорка ама от тебе не получавам еди какво си ще си го взимам от съседката нали нямаш проблем?" Или си с човека който обичаш и взимаш това което ти дадат... Или просто търсиш друг вместо да нараниш някой който наистина те обича !

уау...тва ми хареса! пък и от гледна то4ка на здравето..кви болести можеш да пренсеш на 4овека,който ина4е оби4аш...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Пловдив
    napalno protiv sam ! shtom e s men nqma da e s druga..6tom ne go zadovolqvam..da si hvashta patq kato nemoje da si darji gashtite vdignati... ne bih mu dala tova pravo..izneveri li mi vednaj..ne bih go prostila nikoga i nemislq 4e 6te go obicham kakto sam go obichala predi ...

Здравейте на всички Исках просто да попитам за или против изневярата сте. В такъв смисъл ако едно момче/момиче не може да получи желаното от вас например (sex) бихте ли му/и позволили да го направи с друг/а. Може да ви се стори малко тъпа темата но исках да видя и ващо мнение Мерси предварително
    малко безсмислен въпрос спорет мен

против съм... ако любовта е истинска, за изневяра, място няма...

Повече от фен Аватара на vikt0riQ
    Град
    точно в нас ;]
    против съм...макар и аз да съм изневерявала

(sun) Live your life and do whatever you like...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Против изневярата съм.Когато обичаш някой истински не трябва и да си помисляш за изневяра.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Против изневярата съм.Когато обичаш някой истински не трябва и да си помисляш за изневяра.
    Присъединявам се.

Град
    В АдА
    Може би съм За

Град
    Sofia

Az sam protiv iznevqrata,ako ne moje da mi dade tova koeto iskam prosto 6te mu go kaja i ako ne moje ili ne iska da se popravi 6te go zareja.

ами аз съм била в подобно отношение.гаджето ми искаше секс,аз не бях готова и му казах че няма да се сърда ако спи с някоя друга,защото аз не мога да му го дам,а все пак момчетата си имат нужди и е нормално да напират за секс.в крайна сметка скъсахме и той си намери гадже което му пусна.но нямам нищо против нея стига да е с цел задоволяване а не прецаквация за гаджето

Град
    `In Hell`
    Зависи от много неща но съм по склонна към ДА но в този случай аз също ще правя каквото искам ....

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    ТВЪРДО ДА
    странен ник
    а по темата не бих позволила..
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Ако един човек смята че му лиспва нещо когато е с мен е свободен да си тръгне когато пожелае.Не смятам да се променям заради когото и да било, при условие че всичко ми е наред.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си