- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИзНеВяРа?...
+1Първоначално написано от SINDEL
napylno sym syglasna...Първоначално написано от Deni4ka:)
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Аз изневерявам,ама той ако направи нещо ......... ще го умъртвя !!
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
ПРОТИВ,ако обичаш някого не ти е нужно нищо и никой,ако поне
уважаваш човека до себе си не би му причинил това!
всички обичат да изневеряват,но не и да им изневеряват няма значение момче или момиче..... всичко е до ммомента ... айде и момичетата да не се правят на ангелчета и да си признаят,че поне 1 път са изневерявали да партюра си
mn zavisi ot gajeto mi![]()
Гадна работа...аз ако хвана приятеля си с няква (при положение че му позволявам всичко) първо тая ще и смачкам физиономията а пък той да му мисли после![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Против съм
![]()
Робинята на Quench
Против съм
ДА ДА да простя изневяра да си ги нямаме такива,ако момчето ме обича ще ме обича заради това което съм,това което мога и не мога да му дам,ако нещо не му харесва просто да не се занимава с мен или да не му пречи...То ако беше така все едно момчето да си има 1 момиче за секс,друго да се разкарва с него само за да показва пред другите че е красива,още едно момиче за да си приказва с нея,да си споделя,друго момиче за нещо друго...Изобщо пълна глупост.Ако наистина обичаш някой няма да ти трябва друг за нещо което приятеля/лката ти не прави добре,или изобщо не прави.Първоначално написано от the_sweety_bear
Първоначално написано от SINDEL
+1...нали ме оби4а?? ще 4ака толкова,колкото трябва,за да съм сигурна в него и да му се отдам,ако ми каже такава глупост ще побеснея и нз кво ще направям,но определено ве4е няма да ми е интересен
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Unicorn_f го каза много правилно !Какво подяволите търси това момиче/момче с гаджето си щом иска да и изневерява ? Щом е с нея да си я обича въпреки всичко !Точно това е нещо истинско : "когато някой те познава и ВЪПРЕКИ това те обича" А не "ми аз те обича амаа пък ходя при друда да се е*а с нея" и т.н . Просто това да се прави или позволяващия трябва е да много заблуден или изневеряващия да е просто с гаджето си колкото да не е без нищо !Няма човек който наистина да обича гаджето си и да каже "еми сорка ама от тебе не получавам еди какво си ще си го взимам от съседката нали нямаш проблем?" Или си с човека който обичаш и взимаш това което ти дадат... Или просто търсиш друг вместо да нараниш някой който наистина те обича !
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Vichko0o
уау...тва ми хареса! пък и от гледна то4ка на здравето..кви болести можеш да пренсеш на 4овека,който ина4е оби4аш...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
napalno protiv sam ! shtom e s men nqma da e s druga..6tom ne go zadovolqvam..da si hvashta patq kato nemoje da si darji gashtite vdignati... ne bih mu dala tova pravo..izneveri li mi vednaj..ne bih go prostila nikoga i nemislq 4e 6te go obicham kakto sam go obichala predi ...
малко безсмислен въпрос спорет менПървоначално написано от the_sweety_bear
против съм...макар и аз да съм изневерявала![]()
![]()
(sun) Live your life and do whatever you like...
Против изневярата съм.Когато обичаш някой истински не трябва и да си помисляш за изневяра.
Присъединявам се.Първоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
Az sam protiv iznevqrata,ako ne moje da mi dade tova koeto iskam prosto 6te mu go kaja i ako ne moje ili ne iska da se popravi 6te go zareja.Първоначално написано от the_sweety_bear
ами аз съм била в подобно отношение.гаджето ми искаше секс,аз не бях готова и му казах че няма да се сърда ако спи с някоя друга,защото аз не мога да му го дам,а все пак момчетата си имат нужди и е нормално да напират за секс.в крайна сметка скъсахме и той си намери гадже което му пусна.но нямам нищо против нея стига да е с цел задоволяване а не прецаквация за гаджето
Зависи от много неща но съм по склонна към ДА но в този случай аз също ще правя каквото искам ....
странен никПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
а по темата не бих позволила..
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ако един човек смята че му лиспва нещо когато е с мен е свободен да си тръгне когато пожелае.Не смятам да се променям заради когото и да било, при условие че всичко ми е наред.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House