.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Re: ИзНеВяРа?...

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ако един човек смята че му лиспва нещо когато е с мен е свободен да си тръгне когато пожелае.Не смятам да се променям заради когото и да било, при условие че всичко ми е наред.
    Може да се промениш в положителна насока..?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    От обич бях готова да дам тази свобода на приятеля ми , просто му бях казала , че ако го направи искам да знам , нищо повече . Категорично ми отказа и не го направи .

Град
    Hate City Sofia.
    аз мога да изневерявам, ама те на мене не!
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ако каже че му липсва нещо първо ще поговорим,ако вече не става така,ще си търси друга естествено,не съм го вързала

Много ясно ,че съм против, в една връзка трябва да има взаимно разбирателство, не на единия като му липсва нещо да го търси където му падне. Ако така се градеше връзка....

да темата определено ми са стори тъпа...
    ест че няма да му позволя да отиде са *** с друга...
    ще си го получи от мен
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от Deni4kaa
    пълно съм против!ако на момчето/момичето нещо му/й липсва с партньора то тогава според мен трябва да сподели с него,а не да си мълчи и да изневерява.в противен случай само показва,че няма капка уважение,а да не говорим и за любов!
    +1

ne e priqtno da ti izneverqvat no ima i takiva momenti ve4e zavisi v kakvi otno6eniq si s daden 4ovek ,, v dne6no vreme ve4e sa po modrni ne angajira6tite vruzki i vseki e svoboden da bude s kogoto pojelae,no trudno moje da ima nqkakvi 4uvstva v edna takava vruzka i v pove4eto slu4ei edin ot dvamata e po privurzan kum drugiq .. ako i mom4eto i momi4eto ne sa revnivi i nqmat ni6to protiv izneverite ve4e nqma problemi no v edna po seriozna vruzka kogato druji6 na 4oveka do sebe si sum protiv izneverite ili dori ako se slu4i nqkoi put pone da ne bude izvesno

Град
    Shumen
    Mnogo protiv....Tova moje da unishtoji 1 vruzka.Namiram go za neumestno i glupavo.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Пловдив
    Напълно против съм за мене изневярата води до раздяла... никаква прошка

и аз съм против изневярата !

Ако ще ми изневерява да си ваща пътя !!! Не съм от тези , които допускат да изневеряват или изневеряват... И нито съм способна да простя изневяра , защото това е предателство , а предателството е от нещата , които най - много мразя. А и съм от хората , които трудно прощават грешките .... мълча , мълча прегръщам , но идва момент , в който ми кипва и ко ще господ да слезе не прощавам.

Ако наистина те обича няма да иска нещо друго от друг човек - ще чака колкото е нужно А ако иска и аз не му го дам и той отиде при друга, тогава да си гледа работата
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

хммм когато изневеряваш значи нещо не ти харесва в партниора си еми ок просто му го кажи разделете се и прави каквото искаш според мен това е мн по добро предложение от изневярата

Аз бих му позволила,ако стово дума за секс без чувства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си