.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    Varna

Отряза ме...

predlojix na edno momiche koeto me otrqza iznenadvashto i sega voobshte ne si govorim ne znam nqmam golqm opit normalno li e na 5 dena si kazvame po 2-3 dymi edva obelvam dymi pred neq ne znam...

Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
    т.1 от Правилата на форума
    krem4et0

забрави я-намери си друга.свиквай от сега - от любовта боли
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ми не е нормално ако преди това сте били приятели..
    Гадно е, но явно не те харесва. Не се измъчвай, както казаха свиквай
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Varna
    mhm..predi bqhme mn dobri fr da ne kaja bf...i taka veche ne si talk voobshte a sme ot edin klas daje..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Това си е твоята грешка.Ти не говориш с нея.Какво чакаш.Кажи и "здравей" и тн както е била преди.Забрави, че ще имаш нещо повече от приятелство с нея и ако не искаш да я изгубиш като приятелка, просто давай както е било едно време преди да я попиташ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си