Цитирай Първоначално написано от tuzaro
Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Не знам какво имаш предвид под лоша репутация, хубаво е да изясниш - има значение.
Според мен може да те харесва, но за него репутациятя е по-важна. Може и да не те харесва по начинът по който ти желаеш, а да е така с много момичета и просто да си търси охажорки.Така после ще се хвали на приятелчетата си. Внимавай много с тези момчета! Могат да разбият едно сърце без да си дават сметка.
Хм,ами слаб ученик,бунтар,ако мога да го нарека така.Бил е груб с някои учители.Повечето имат недобро мнение за него,но...
Това за многото момичета,ухажорки,наистина си пада такава натура.Знам,че е имал доооста бройки,не се спира и в училище.За щастие,откакто се почна това с нас се спря.В началото не,но след 1-2 разговора се промени.За щастие...

tuzaro,всеки с тайните си
опитваш се да промениш женкар... не искам да ти разбивам надеждите ама никога няма да стане повярвай ми, от личен опит го знам, може да се поспре за 2-3 седмици и няма да издържи повече
сещото щях да напиша преди малко. Може да е спрял, но няма да е за дълго или го прави зад гърба ти съжалявам мила, но си е така. Съветвам те да не се занимаваш с него..