- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли,че...
Абе аз съм на 23, правя секс, ама още съм си дете по душа.
Но......да се възприема секса като част от игрите е много опасно. Не е игра и не трябва да се практикува от деца. По закон такива са всички граждане до 18 години![]()
Абе на моята улица комшийчетата ми правят друго натискат се и даже една съседка (12 годишна)ми се похвали че имало голямо удоволствиеБахти децата
![]()
![]()
![]()
xex az ne vijdam kak sexa moje da se vuzpriema kato igra![]()
protiv sam sexa pod 15-16 za momi4etata
всичко зависи от човека и неговото развитие като цяло всеки на различна възраст се чувства готов да прави секс![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
След като си усетила пишка, аи ходи разправяй на приятелките си колко е яко да играете на криеница... Айде моля ви се, за всичко си има време!
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
абе я ходете се гръмнете бе))))) всеки да избере сам за себе си на колко години да прави секс
кфо и се нахвърляте всички ...
![]()
+1Първоначално написано от InSoMniA_F
+1Първоначално написано от ofyes
да,мисля го :PПървоначално написано от malkata_shmatka
иииии е гадно на 13-14-15-15г. сексът за тях да е игра....ако е така то после ще си играят на мама и тати![]()
Що бе на мен още ми се играе на криеницаПървоначално написано от UnderMySkin
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Първоначално написано от ofyes
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Аз съм твърдо против ранният секс.