.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: НЕ СТАВА

НЕ СТАВА

Тръгнах да ЦЕНЗУРА приятелката , и не ми стана оная работа , щеше да ни е за 1-ви път . . . споделете си мнението

Без цинизми!!!
    ramaiana

евалата

еми брато или оная е грозна или ти си некво бъгав или си свършил още преди да е започнало.....
    Не целта е цел, а пътят

. . . или си тъп

или си бъзик на съдбата

И на мен ми се случи дори няколко пъти, даже и аз съм вкарал тема по тоя въпрос. Всички пишат, че е от притеснение и да се успокоя, но написано е много лесно, на мен ми се случвало аз да съм супер готов и отпуснат, но тя да не е готова и докато и двамата се оцелим и оная ми работа се "измори". Физиологични проблечи нямам, но това притеснение, че ще се повтори провала умножава страха и ....незнам, все някога ще се случи. Успех и на теб и задължително ползвай презерватив!

И не слушай тези,които пишат, че си тъп тва се случва на 70% от младите...Просто малко си го признават!!!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    бил си притеснен,изморен,страха от новото не се притеснявай,всичко ще се оправи
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

жалко . . .

при мен се случи точно това страха надделя, а и при мен се се получава, че имаме възможност през много голям период от време и така...Не се получи!!!Възможно е да се случи пак, но пробвай да се отпуснеш и така то няма друго решение!!!

Мда , за презера , МНОГО ЯСНО иначе не спекох , ма са съм спекал че евентуално живот и здраве пак ще се повтори , и това ми притеснение може би ще ми изиграе лошата шега . . .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Georgi_pi4a
    И не слушай тези,които пишат, че си тъп тва се случва на 70% от младите...Просто малко си го признават!!!
    Голем си математик иначе.
    По темата: Не ми се е случвало по принцип ми е по трудно да го овладея но сам чувал че се случва но не е нищо за което да си струва да се притесняваш.

Голям фен Аватара на go71n
    испии се гинкобилобата зада се сетиш каде ти е виаграта и сичко ще е ОК :P ebaam se 6e se sprai6 spx i az se 4udq dali nqa da uvisne parviq pat ama 6e viim kato go napra 6e vi kaja spx

Цитирай Първоначално написано от BIZO
    евалата

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    se 6a stane spoh

Сигурно си се притеснил...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Veroqtno si se pritesnil ne se pritesnqvai normalno e! Ne gi slushai teq deto vikat 4e ne si normalen ili 4e ne6to ti ima.....6tom vi e za pyrvi pyt e normalno....vsi4ko 6te si doide na mqstoto...opoznaite si telata pove4ko

Ami ponaspi se ,po4ini si ,pak sledva6tiq pat nqma da go odarji6 i tq 6e vidi qk sex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си