- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против ромското население в България сте???
Абсолютно против циганите съм. Нямаше да ми пречат, ако бяха свестни хора, работеха и плащаха данъци като повечето българи, но те са си избрали този начин на живот и малките изключения не могат да променят общото мнение.
С музиката да се срещнем пак се разбрах -
и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"
По принцип нямам нищо против хората от друга раса и доколкото е възможно съм толерантна към тях...Обаче ромското население в България определено преминава всички допустими граници.Вярно е,че има и изключения и всичко си зависи от дадения човек,но това са единици,които могат да се преброят на пръстите.Не ми се иска да слагам всички под общ знаменател,но няма и да крия,че вероятно ще е доста по-добре,ако си живеем и без тях. Не мога да кажа,че съм твърдо "против" ромите,но не съм и "за" тяхното пребиваване в страната.
Колкото повече,толкова повече - казал Мечо Пух...и умрял от свръхдоза
Аз съм скин досега не съм писал в форума но и това стана наистина цигани и турци са болест за България но първо трябва да почнем от там че за нашите най-великото събитие в света е европейското по футбол; защото никъде другаде не биха позволили стотици озверели диваци да размахват брадви в столицата безнаказано (както стана в Красна поляна); а у нас хора с висше образование хвърлят гюбеци под звуците на чалгия, базирана на музиката на бошняците-мюсюлмани, известна навремето като "сръбска", и циганските и турски кючеци защото българина се вдъхновява само от аромат на кебапчета и ракия а българските деца носят имена като Хуан-Карлос, Дейвид, Памела, Никол и пр срам ме е именно заради великото наследство на нацията и начинът, по който днес деградираме до заслуженото състояние на роби. Затова ще ни размахват пръст високомерно и ще ни плескат през ръцете, когато посегнем към общата трапеза. Да, за да участваш в тази трапеза трябва да си на културното ниво на събеседниците си, а не с препълнена уста да пелтечиш за славата на дедите си, пощракаквайки с мазни пръсти в ритъма на кючеците и преценявайки с колко тупаници можеш да свалиш човека срещу тебе. И се пак 14/88 само искам да кажа още нещо за фен темата 14 са буквите в речта на Дейвид Лейн 88-те заповеди на Дейвид Лейн 8-та буква от Английската азбука е H 88-HH HAIL HITLER
Adolf Hitler :'' Ако не си готов да отдадеш живота си на дадена калза значи не го заслужаваш''
Principno omrazata protiv ciganite ne se bazira na etni4eska ili rasova osnova. Faktorite, koito opredelqt tova sa socialno-kulturni. Omrazta ne e hubavo neshto, neshto, koeto da se torelira, no da si priznaq az (kakto bezbroi drugi saote4estvenici) mrazim ciganite. Tazi omraza savsem ne e bezpo4vena. Vseki znae zashto, poneje vseki den e svidetel na realnostta.
A realnostta e,4e ciganite se qvqvat kato rakovo obrazovanie na balgarskoto obshtestvo. Zashto? Zashtoto ne doprinasqt s nishto za obshtestvoto, a naprotiv - lajat, mamqt, grabqt, ne rabotqt i nai-loshoto, ponqkoga UBIVAT. Nqma6e da ima nishto losho ako se izbivaha samo pomejdu si, no te posqgat i varhu nas. Ne edin ili dva pati. Oshte po-loshoto e, 4e tova rakovo obrazovanie raste i se razprostira vse pove4e. Nakraq posledtviqta shte sa katastrofalni. Ciganite nqmat nikakva obshtestvena ili li4nostna stoinost. Te sa kato edni paraziti, jiveeshti na garba na i bez tova iznemoshteliqt balgarski narod. Kak se e stignalo do tova? Parvo, samite cigani sa si takiva - 4ergarsko pleme, koeto nqma rodina i ne e sviknalo na trud. Te nqmat obshtestveni nravi i zatova sa takiva. Otivat na edno mqsto - izpolzvat, ru6at (no ne sagrajdat), dokato ima kakvo i se mestqt na drugo mqsto. Na tqh ne im puka za Balgariq, nito za nas, nito dori za tqh samite do edna stepen. Loshoto e, 4e nie ostavame, nie ne sme kato tqh (za shtastie) i tova e nashata rodina.
Nakratko kazano, zatova gi mrazq - mrazq marzela im, nechistoplatnostta im, neobrazovanostta im, dori prokletiq im ezik (ako moje da se nareche taka). Znam, 4e tova ne trqbva da e taka, no mi e pisnalo ot mnogo otdavna ve4e i taka stoqt neshtata.
Situaciqta e adski zle i nai-loshoto e, 4e ne vijdam realno razreshenie na slu4aq. Do golqma stepen pravitelstvoto vsi4kite tezi godini e bilo i e otgovorno za tova. Ako se e vzelo tova pod vnimanie, problemat nqma6e da e nalice sega. Problemat ne datira ot predi 15-20 ili 25 godini. Ciganite sa doshli po tezi zemi ot predi pove4e 200 godini. Nashestvenici, kakto prokletite osmanci. Vaprosat e,4e sa se prevarnali v takav problem. Inache nishto protiv - ako se bqha vpisali v balgarskoto obshtestvo i ne sazdavaha problemi. No ne e taka i s pravo mojem da gi mrazim. Nqkoi shte kajat - ima i dobri sred tqh. Da, ima -no sa edinici. Nqkoi shte kajat - te ne sa vinovni, 4e sa se rodili cigani. Da, no sa vinovni, 4e se darjat po tozi nachin i 4e posledstviqta gi nosim nie, balgarskiq narod.
Τώρα είμαι καλά.
Против цигани и турци. Като се замисля не знам кои са по-зле. Може би турците.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Против..
Против....тая напаст божия....да ги изселят дано !![]()
![]()
![]()
![]()
ТВЪРДО ПРОТИВ!!!!![]()
Jivei sega, za6toto v4era nqma da se vurne, a utre moje da ne doide!
Против. Мисля че всички които са говорили с циганин през живота си знаят защо.
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Стига да не ме крадат и да не ми лютят на очите..
Гадното за тях е, че винаги ще сме предубедени и ще трябва да изкупват някаква насадена им вина,Diam0nD.Щото сме гадни копелета и като речем нещо се инатим.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Мразя българите, които вечно претендират, че са толерантни и едва ли не са готови да предпочетат някой мангал (бил той и некадърен) пред един способен българин. Има доста такива места - фабрики и пр.
Циганите да се изселват в Индия и Египет - откъдето са дошли! Нямат място тук!
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Подкрепям. Аз лично от 20 000 души махала знам точно 1 свестен..и все пак го имаПървоначално написано от Diam0nD
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
според мен треа да фанат си1ки мангали и да ги откарат някъде да ги разтрелят и тва е
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
ми.. не.Първоначално написано от blufer_1
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
И защо мислиш българите отиват в чужбина,а?Повечето хора не правят нищо по въпроса и просто предпочитат да се чупят от циганската ни държаваПървоначално написано от izzy
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
За тях важи: Хвани един,удари десетимаПървоначално написано от blufer_1
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Едни здрави закони биха оправили нещата.. тоест на всяко провинение на циганина - затвор - те сами 'лошите' цигани ще си отидат по затворите и няма да се налага да има скинари и всякакви там.
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
Циганите са оръжие на ционистите. Като се справим с ционистите, мангалите няма да са пречка и лесно ще бъдат подложени на справедливите закони. Друг е въпросът, че циганите навсякъде по света са такива изруди... но и навсякъде са изпъдени/избити.
Не знам дали циганите са оръжие на ционистите, малко е пресилено това твърдение според мене. Във всеки случай циганина е тъп и е лесно управляем, в това си прав. Ако ние намерим начин да ги контролираме и оттам неутрализираме, ще са както през комунизма. Защото колкото и да мразя комунизма, не мога да не призная, че тогава никога не са имали тези права, които имат днес. Били са мачкани от милицията и цигански проблем просто не е съществувал. Седяли са си в махалата, но и масово са работели, искат или не. А не като сега. Но във всеки случай бъди сигурен, че е много по-лесно да се справим първо с циганите, отколкото с ционистите. Не, че и с вторите няма да се справим един ден, но ще е много по-трудно. Понеже ционистите са умни и то много и хитри. И те не искат власт, те просто искат цялата власт на света. Е, няма да я получат. Но засега имат доста власт за съжаление. А циганина поне в това не пречи- на него му дай ядене и пиене и друго в този живот не му трябва. Тоест в това отношение поне не са заплаха. Та с циганският проблем да се справим първо, пък за ционистите определено няма никак да е лесно.Първоначално написано от Proud Bulgarian
Мисля си, че може би е редно да се вкара закон - всички цигани да работят - ще мине пред ЕС, че така се интегрират - даже може някое финансиране да се получи за изграждане на безопасни трудови условия за циганите.. с малко акъл тия трудови условия ще са им до гетото, така че няма да се появи момента на цигани навсякъде. В комбинация със строги закони за престъпност, повече полиция, по-малко корупция и по-високи данъци за повече от 3 деца ще станат нещата доста добре.. Гадното е, че докато ни управляват ДПС тия работи няма да станат - те си гонят техните интереси и интересите на техните гласоподаватели
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
Много добра идея даваш, подкрепям изцялоПървоначално написано от Freiheit
.