- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Какво Ви е мнението за новото правителство?
Обсъждали сме го това в една от другите теми. Казва се "А сега"![]()
докато я има нагласата, че некой трябва да ни оправи...нищо никога няма да се оправи
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Много силно скептичен съм към новото правителство, но все пак се надявам да ме опровергаят.
А съм напълно съгласен с мнението на потребителя над мен - докато чакаме да ни оправят - най-много да ни оправят отзад.
Вярвам в Бойко!
In Boyko we trust !Първоначално написано от gigaherz
Е,още не мога да кажа какво мисля,защото са едва в началото (въпреки,че малко зех да се дразня с прекаленото наблягане на темата за лошото наследство,ние и без това сме наясно че е такова).Нямам много вяра,че ГЕРБ може да промени много нещата,винаги съм си мислела,че са въздух под налягане,но дано не съм права.Все пак и само да не оплескат тотално,пак е добре.Няма как да управлява по-лошо от тройната коалиция каквото и да прави![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Мнението ми е, че сегашното правителство е от най-голямо значение за бъдещето на нашата нация. Причината е, че целия народ гласува доверие на новата сила и, ако се окаже провал, като правителствата на Станишев и Сакскобурготски тогава народа ще изгуби и последната капка доверие. Лично аз съм позитивно настроен към новото правителство, но разбира се не прекалено, защото да не се разочаровам. Но правилното решение е да се гласува и в случая за по-малкото зло, което е ГЕРБ. Харесва ми как започнаха да се издирват старите мошенници и постепенно да се водят дела. Но ще видим.
Temet Nosce
벨야카
Новото правителство, като старото.. всичките лами само лапат пари а за държавата нищо не правят. Симеон Сакскобургготски какво каза? За 600 дни ще оправя държавата.. да ама на! Ние трябва да оправиме държавата, но тъй като не сме единни ами всеки си гледа за него си (и как не) няма оправия, ще си духаме попарката и това си е.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Бяха 400 дни. Абе Бойко само да вкара част от бившите управляващи в затвора ,втория мандат му е сигурен.
Първоначално написано от rauwkost
Ама вие сериозно ли бе ?Първоначално написано от Firstwave
![]()
![]()
![]()
Седнали да ми говорят за политика, те не помнят обещание от преди 8 години. 800 дни беше обещанието на Сакскобурготски!Запомнете го!
800 бяха, наистина.
Колкото до новото правителство-още е рано, но имам чувството, че и те ще ни е*ат.Нормално.Никой няма да сложи за управляващ някой, който може реално да оправи държавата.Един път, в миналото, един човек е успял да вземе властта и да оправи държавата си след криза, пък после едвам са го спрели да не завладее целия святАко дойде някой като него, тогава ще кажа, че вярвам, че ще България ще просперира!
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Защо говориш като си куха като лейка ?Първоначално написано от Stani46
Първоначално написано от mitternacht
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
И мойта реакция еПървоначално написано от love_enrique
![]()
![]()
България няма нужда от втори Хитлер. Ти добре ли си? Някакъв психопат, един патологичен случай на мозъчен фалит! Не, мерси...А и няма кой да го допусне това.![]()
Хората сложили Бараката наистина няма да го допуснат, защото този път може и х'Америката да усети що е то справедливост за един определен народ, който се занимава предимно с кражби, фалшификация и измами.Първоначално написано от amk933
Всъщност, браво, добри деца, знаете историята и знаете кой е спасил държавата си от невиждана криза и я е издигнал до ниво почти да владее три континента!
Сега ако спрем да гледаме пропагандни филми и се замислим над историята, цена няма да имаме![]()
Слушайте мама и тате!
На 3 континента в продължение на 2 години, НО за сметка на какво после? Една мижава държава репресирана от СССР и Англия, Франция и Америка. Голям успех няма що! Добре че се е самоубил този кретен, като си е видял действията. Само ми е чудно защо се е гръмнал? Сигурно е бил доволен и горд от себе си и се е радвал на зашеметяващия си успех или по точно на успеха на наближаващия крах.Първоначално написано от mitternacht
Само за едно съм съглсен с теб. Спри да гледаш пропагандни филми промити от неонацизъм и анти-американската СССР пропаганда и верно се замисли над историята, не комунистическата и фашистката, ами онази другата.![]()
Може да болен, психопат и т.н...само, че е най-успешния политик за всички времена, факта не може да се промени![]()
Явно доста ни се различават вижданията за успешен. Мойто разбиране не е да доведеш държавата си до крах.Първоначално написано от ZipFail
![]()
Приятелю, ти майтапиш ли се или да?
Добре, нека подходим разумно пък току виж успея да те убедя
Я кажи поне един нео-нацистки пропаганден филм?Ама поне един.
За разлика от 95% от излизащите от фабриката за помии "Холивуд"...
Интересното е, че си сложил за аватар това цигане, отдолу пък герба на една от най-незаслужаващите съществуването си държави, наред с Израел... а се мъча да показвам и агитирам за разумна политическа насоченостОтивам да стискам камъни да пускат вода, на бас ще е по-успешно.
Всъщност, отказвам се.
За домашно-прочети списъка на публично екзекутираните мафиоти, след това се разтърси за останалите живи, след това за кражбите на всяко едно правителство след псевдо-освобождението, след това за зверствата на комунягите, след това за политиката на х'Америка по света, след това за статистиката за промяната на живота след аншлуса между Германия и Австрия, след това прочети за свеждането на престъпността, далаверите и прочее в Германия след приемане режима на Хитлер, буквално до нула, и ако вземеш да помислиш, можем да говорим сериозно.
А да.... и ако покажете едно сериозно доказателство, че Хитлер е бил луд.Май луди са вярващите на подобните искрено-пропагандни простотии...![]()
Слушайте мама и тате!
И интересно е, какво е това мислене-Хитлер довел държавата до крах?!?!?!УАТ ДЪ ФЪК?! Че вие още малко ще кажете, че съюзниците са направили много хубаво като са бомбандирали България и са избивали българи, защото ние сме виновни!
По тая логика и евреите са виновни, че са набутани по трудовите (не са други) лагери!
Абе каква е тая странна логика?!?!?!Хитлер издига държавата си до върха, а в последствие това не се харесва на световното юдейство и на другите държави, щото ТОЙ е решил да прави кадърно управление!И ТИЯ ИЗРОДИ сриват Германия, за жалост.Но поради същността на немския народ, тя бива изградена наново и отново засенчва повечето от останалите държави.
Единственото подобно ИСТИНСКИ САМОСТОЯТЕЛНО в момента виждаме в Иран.
Слушайте мама и тате!
И ако каже някой, че ние сме виновни, че сме бомбандирани, то тогава да се замисли лошо ли е да се спазват националните интереси или трябва да сме както сега-да ни е*ат от всякъде и както тогава-да ни вземат териториите.Много по-добре НИЕ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕМ пък ако ще и да не се хареса на разни ми ти съюзници!
Край по темата.Няма смисъл да обяснявам повече.Дадох ви домашно.
Слушайте мама и тате!