.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: въпросче

въпросче

мммм говорих сас един приятел ползва машинка за постригване за краката си .. въпроса ми е какво да използвам за да обере по добре косъма ,използвах депелтоар ,ама тои само стапя косъма ???? споделете да знам кво да пра я

Град
    Pays de la Loire
    Депилатоарът е същото като бръсненето - само с разликата, че е химия... Най-добрият вариант е кола маска, само че... ти май не искаш гладки крака, а само скъсяване на космите... ?? Поясни

Ако не си толкова космат, недей да ги махаш. Не мога да разбера каква е тази "мода" мъжете да се обезкосмяват ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Re: въпросче

Цитирай Първоначално написано от dReaM-wAVe
    мммм говорих сас един приятел ползва машинка за постригване за краката си .. въпроса ми е какво да използвам за да обере по добре косъма ,използвах депелтоар ,ама тои само стапя косъма ???? споделете да знам кво да пра я
    Питай тъпкача ти, дали няма да те чука и с космати крака.
    Grumpy old madman

явно е възможно да съществуват такива тъпи изцепки като тебе "Canis_Dirus", няам тъпкач закот сам момче ама за тебе мой напрая едно изключ ти го натъпча та епа ти затворя устата.

kola maska za dr ne se se6tam ili samobrasna4ka s pove4e noj4eta naprimer 3-4

Ами може да използваш епилатор или кола маска . Не е нужно да "задавяш" машинката си подстригване с обилното си космяване !

Цитирай Първоначално написано от dReaM-wAVe
    явно е възможно да съществуват такива тъпи изцепки като тебе "Canis_Dirus", няам тъпкач закот сам момче ама за тебе мой напрая едно изключ ти го натъпча та епа ти затворя устата.
    Не , не ....

Ms.Lonely ..... а не бе ... . благодаря за мненията ви

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    налитат ли ти повече мъже като си с бръснати крака?
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си