- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ludite
ve4e sam na 15 god i ne sam se celuvala nikoga [-o< mn me strax pri parvata celuvka nqmam si i napredstava.... dali toi 6te xaresa na4ina mi i kak vaob6te 6te se predstavqi da ne se izloja
....pls daite mi savet
![]()
moje da porazlgedash saita ima interesni neshta fklu4itelno i otgovor na vyprosa ti http://drlove.hit.bg/Kiss/index.html
оо не се притеснявай, и мене ме беше страх от пурвата целувка.. като си спомня, но с времето реших да не се впрягам защото вместо да целувам човека до себе си , го хапехот напрежение дали ще се справя .. но после един се замислих и си казах: " Сега не мога да се целувам верно е,така че от тука нататък ще оставя мене да ме целуват" и незнам някак си се получи... целувала съм се не с много хора и не много, но мога да кажа че последна ми целувка/и преди половин година с едно момче бяха много приятни сами по себе си
просто тва е нещо релаксиращо
хехе
незнам какво да ти кажа, освен да не се страхуваш.. все пак ако беше страшно да се целуваш с момчета, мислиш ли че повечето момичета сега щяха да се целуват над , под и без път с всеки или просто с гаджето си
тъй че успех!
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Просто се отпусни и не го мисли толкова![]()
JUST DANCE!!
moqta purva celyvka be6e na 13 i az nikoga nqma da q zabravq!
be6e s mom4eto koeto mn mn xaresvax togava...i naistina polydqvam vseki put!use6taneto be6e mmm...syper!malko se bqx skovala v na4aloto no toi naistina me razbra i me otpysna opredeleno!
ax ne e trydno!ostavq6 se na nego purvo!posle 6te vleze6 v ritum!i da ne iska6![]()
mn celyvki!!!
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
Наиш' ко-погледни в средата на монитора си и кликни дет пише "Търсене" пишеш първа целувка и готоо'...
Ако не стане-си преинсталирай мишката!!!
п.п има 10 100 194 394 такива теми...
пффф...кво го мислиш бе като дойде тоя момент ще се справиш по-добре от колкото си си мислила че можеш![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ама то трябва да се помисли малко... Не е толкова лесно, кокото изглежда! Пфф, при всеки е така, притесняваш се, притесняваш и накрая каквото сабя покажеПървоначално написано от GerSity
Без практика няма как да се научиш.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
на втория път ще ми хванеш цаката спох![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1 :P :P :P :PПървоначално написано от kefish_meee
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И аз не съм се целувал и точно от това се притрснявам също.Първоначално написано от ludite
П.П.Ако искаш ела и ще потренираме![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Значи първият път трябва да бъде с мокър и наплюнчен език. Като авренска юница /крава/ трябва да го засмучеш! И не си и помисляй да се ограничаваш само с около устата.
При мен е още по-притеснително, защото съм на 19 години, и досега не съм се целувал, и много се притеснявам как ще реагира първото ми момиче ( когато дойде) ... Не смятам, че ще се приеме много добре, ама няма начин
![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Много ли те е страх ? От к'во те е страх ? Кумчо Вълчо или Баба Меца да не те изяд1т ли ? wow....
На к1де отива тоя свят, дами и господа... да те е страх от целувка...![]()
а бе до сега няма момиче незадоволено от моя целувка просто го умея![]()
![]()
![]()
успех просто треа си спокойна и отдадена![]()
почни леко и внимателно
пътво само с уста, а после пусни леко по леко и езиче и ще се получат работата, няма от какво да те е страх
ако си мислиш, че момчето е по-опитно го следвай![]()
абе,спокойно,като доиде момента и нещата ще си станат както трябва![]()
Много такива теми има.
Ползвай търсачката на сайта.
ramaiana