- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смята ли се това за педофилия?!?!
Значи аз съм момче на 14 години. Имам си приятелка която е на 12, но от там започна и друго нещо. Всички ми викат че съм бил педофил. При положение че разликата в годините не е голяма немисля че това може да се сметне за педофилия.
Доста съм объркан дайте съвет или отговор. Педофил ли съм или не?!
Ти луд ли си бе.Как ще е педофилия.Педофил е ако мом4е над 18 ходи с 12 годишна така че не се притесняваи:P
![]()
брат.. земи един тиган и им го чупи в главите на тея .. бтл разликт ви е 2 год .. а не е като примерно да си на 18 ида ходиш с 12 год :P НЕ НЕ СИ ПЕДОФИЛ![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Научи се да не се връзваш на простотиите на другите. Те вечно ще ти "търсят косури" така, че ги зае*аваш отсега и си гледаш щастието, както ти си желаеш и смяташ за добре ;}
хахахах ако това е педофилия, аз к'во тре'а да кажа като бившата ми приятелка беше с 5-6 години по голяма от мен х
не,определено не си педофил....просто гадже на 12 ми е малко странно но щом има любов... :P
Еми колкото и странно да ти се струва така е. Много се обичаме и не смятаме да се крием родителите ни го приемат. Но единствено това ме интересуваше защото не само идиотите на моята възраст са ми го казвали, но също така и хора на по 18-20 години.Първоначално написано от cinderella_gugutka
еми тогава ходи си с тая мацка,не обръщай внимание на другите...и мн се радвам за вас![]()
![]()
za mom4e na 14 gadje na 12 e normalno.....kato stane na 17 6 si tursi 13-14-15godi6ni....kvo 4udno imaПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Не е педофилия, ама не ми се вярва и любов да е. Но щом ви е хубаво заедно и родителите ви нямат нищо против, тогава не се виляйте от чуждото мнение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мерси на всички благодаря че ми дадохте свестни отговори а не започнахте да се е*авате с мене както другите. В тоя форум сте супер![]()
![]()
![]()
Майкооо ... Тва ти го казват нарочно...
![]()
![]()
![]()
То и ние викаме на един от моя клас че е такъв щото си хвана едно от 6ти клас (а ние сме 10ти) , но това не значи че наистина е такъв, просто ей така, за бъзик..![]()
![]()
Леле...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
пфф разбирасе,че не!!!не ги слушай!!!!!!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Така целта на тази ми тема не беше да разбера дали ми се подиграват или не, но да разсея съвсем съмненията си, защото това са ми казвали и доста по-възрастни от мене които са на около 18-20 години.
Така е!Искам да добавя само,не е педофилия,но според закона:Първоначално написано от Aleandra
14 годишен е непълнолетен
12 годишната е малолетна
При евентуален секс и т.н.,особено в България не мисля,че може да има някакви проблеми,но все пак...
14-годишния не си педофил,но помисли си,няма ли някоя на твоята възраст или по-голяма от теб12 годишната си е детенце и според мен,макар,че сега има и 13 годишни по които и аз се заглеждам,въпреки,че съм на 19,но си оставам само със заглеждането,защото знам,че не са от моя ранг
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ми не не си 2 години са се напълно нормална разлика.А и не им се връзвай на глупостите на тея
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Не,бъзикат те,а ти се връзваш.Разликата ви е съвсем нормална.Както 15 годишно момиче може да ходи с 17 годишно момче .Същото е,нормално,нали ? Споко,съвсем нормални връзка си имате
![]()
Така ще изкоментирам твоето мнение.Първоначално написано от vamp
1.За секс вобще несъм си помислял,защото аз съм още малък а тя съвсем.
2.Не искам да си хващам по-голяма кака.(и аз незнам защо ама не искам)
3.На моята възраст всички момичета които познавам са или с приятели или не са мой тип.
Има още много да изборявам ама смятам че толкова стига.
Отново благодаря на всички писали по темата с компетентни и не толкова компетентни мнения.
+1 .. и не им се впрягай толкозззззззззззз33Първоначално написано от mon4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Е ти ме уби...![]()
![]()
Как ще е педофилия тва бе братче....
![]()
Първоначално написано от dronerat
Защо ли никой не си направи труда да прочете цялата тема ?!Първоначално написано от Black_Element