.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    pedofil e 4ovek naprimer koito e na 30 ili 40 godini i zaglejda momi4enca kolkoto tvoeto sam si pomisli togava dali ti si pedofil

Град
    В АдА
    Ти ме уби Споко не си тия просто те базикат

Град
    Там, където е сърцето...
    Тея дето ти го викат са безмозъчни. Накарай ги да прочетат тва-онова за думата педофил. Това е човек, който се занимава с МНОГО по-малки от него. Например 30-40 годишен с някоя 12-13 годишна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Има тема за 15 годишна с 45 годишно "гадже".Прочети я и пак си помисли дали си педофил.

Град
    За повече контакти търсете разклонители. :)
    Ами незнам просто ми стана доста кофти защото който разбере и веднага излиза със становището че съм бил педофил. Благодаря че сив не мислите така.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Хах как ще си педофил?Що за глупости?

mi ne si. 2 godini razlika ne e ni6to a i e po hubavo mom4eto da e po golqmo ot momi4eto
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на babity
    ти ебаваш ли се е?! на 14 педофил... мухахахах

Град
    Ето пак решиха че се ебавам аз сериозно говоря а те ме вземат на подбив.

пич... когато се говори за педофилия се има предвид да имаш някакъв СЕКСУАЛЕН контакт с малолетни, но при положение, че ти самият си пълнолетен. Незнам дали тая малката си е дала гъза (ще ми се да не е, че е мъничка още), ама дори и да е ти пак не си педофил. Даже и с пикла (буквално) на 8 да си, пак няма да си педофил! К'во се шашкаш?

Град
    Цитирай Първоначално написано от babity
    пич... когато се говори за педофилия се има предвид да имаш някакъв СЕКСУАЛЕН контакт с малолетни, но при положение, че ти самият си пълнолетен. Незнам дали тая малката си е дала гъза (ще ми се да не е, че е мъничка още), ама дори и да е ти пак не си педофил. Даже и с пикла (буквално) на 8 да си, пак няма да си педофил! К'во се шашкаш?
    Къде съм казвал че съм пълнолетен казах че съм на 14 доколкото знам това е непълнолетен а не пълнолетен.

в поста си не казвам, че си пълнолетен, а че докато си малолетен можеш да ебеш деца на воля без да си педофил. Сега стигнахме ли до някакъв диалог, разбрахме ли се?

Град
    Аха ясно ей от твоето изказване имах нужда много мерси.

И да разбрахме се.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не си, не се притеснявай
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    РЮАР
    Ми аз мисля, че вече автора на темата получи своят отговор, но за пореден п1т няма модератор...

Град
    и аз така мисля ама отговора на babity беше най-задоволяващ. А сега ще помоля модератора да удря ключа на темата

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: Смята ли се това за педофилия?!?!

Цитирай Първоначално написано от dronerat
    Значи аз съм момче на 14 години. Имам си приятелка която е на 12, но от там започна и друго нещо. Всички ми викат че съм бил педофил. При положение че разликата в годините не е голяма немисля че това може да се сметне за педофилия.

Доста съм объркан дайте съвет или отговор. Педофил ли съм или не?!
    хахахаха педфилизъм хахаха леле кажи на тези "всички" че са пълни идиоти ... педофилизъм е когато пълнолетен прави секс с непълнолетна (нямам предвид 19 годишен с 17 годишна) или много въздрастен с младо момиче. Та разликата ви е 2 години.Няма нищо педофилско . Не им обръщай внимание
    П.П. А и тези "всички" имат ли си гаджета??? Ако е не това обяснява всичко.Ако е да са много тъпи...

--------------------------------------------------------

Град

Re: Смята ли се това за педофилия?!?!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от dronerat
    Значи аз съм момче на 14 години. Имам си приятелка която е на 12, но от там започна и друго нещо. Всички ми викат че съм бил педофил. При положение че разликата в годините не е голяма немисля че това може да се сметне за педофилия.

Доста съм объркан дайте съвет или отговор. Педофил ли съм или не?!
    хахахаха педфилизъм хахаха леле кажи на тези "всички" че са пълни идиоти ... педофилизъм е когато пълнолетен прави секс с непълнолетна (нямам предвид 19 годишен с 17 годишна) или много въздрастен с младо момиче. Та разликата ви е 2 години.Няма нищо педофилско . Не им обръщай внимание
    П.П. А и тези "всички" имат ли си гаджета??? Ако е не това обяснява всичко.Ако е да са много тъпи...
    Ми имат си... А сега модератора моля да заключи темата.

Който ти е казал че е педофилия му кажи да се гръмни разликата си е нормална има хора и с по-голяма разлика така че щом я обичаш изобщо не ги слушай кво ти говорят

пфхахахахха
    тва ме разби

Град
    Добре бе майка му стига флуудихте излищно с последните 20 поста казахте едно и също няма ли администратор да и сложи ключа на тая тема?

pedofiliq ozna4ava palnoleten muj da spi s nepalnoletno ili maloletno momi4e,ostanalite dumi sa izli6ni
    p.s.di6ai spokoino

Град
    sofia
    spore men te samo zavigdat ako59 a gadjeto ti e na 12 e tva ve4e e pedofilia ama tva si e nai normalna vrazka.Izob6to ne si pedofil

НЕ
    Vladoka rulzzz

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    кажи им, че са тъпи като кенефски райбер
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си