- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смята ли се това за педофилия?!?!
![]()
pedofil e 4ovek naprimer koito e na 30 ili 40 godini i zaglejda momi4enca kolkoto tvoeto
sam si pomisli togava dali ti si pedofil
![]()
![]()
Тея дето ти го викат са безмозъчни. Накарай ги да прочетат тва-онова за думата педофил. Това е човек, който се занимава с МНОГО по-малки от него. Например 30-40 годишен с някоя 12-13 годишна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Има тема за 15 годишна с 45 годишно "гадже".Прочети я и пак си помисли дали си педофил.![]()
![]()
![]()
Ами незнам просто ми стана доста кофти защото който разбере и веднага излиза със становището че съм бил педофил. Благодаря че сив не мислите така.
Хах как ще си педофил?Що за глупости?![]()
mi ne si. 2 godini razlika ne e ni6to a i e po hubavo mom4eto da e po golqmo ot momi4eto
Голям размер на картинката! /machoka/
Ето пак решиха че се ебавам аз сериозно говоря а те ме вземат на подбив.
пич... когато се говори за педофилия се има предвид да имаш някакъв СЕКСУАЛЕН контакт с малолетни, но при положение, че ти самият си пълнолетен. Незнам дали тая малката си е дала гъза (ще ми се да не е, че е мъничка още), ама дори и да е ти пак не си педофил. Даже и с пикла (буквално) на 8 да си, пак няма да си педофил! К'во се шашкаш?
Къде съм казвал че съм пълнолетен казах че съм на 14 доколкото знам това е непълнолетен а не пълнолетен.Първоначално написано от babity
в поста си не казвам, че си пълнолетен, а че докато си малолетен можеш да ебеш деца на воля без да си педофил. Сега стигнахме ли до някакъв диалог, разбрахме ли се?
Аха ясно ей от твоето изказване имах нужда много мерси.
И да разбрахме се.
Не си, не се притеснявай![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Ми аз мисля, че вече автора на темата получи своят отговор, но за пореден п1т няма модератор...![]()
и аз така мисля ама отговора на babity беше най-задоволяващ. А сега ще помоля модератора да удря ключа на темата
Първоначално написано от dronerat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахаха педфилизъм
![]()
хахаха леле кажи на тези "всички" че са пълни идиоти ... педофилизъм е когато пълнолетен прави секс с непълнолетна (нямам предвид 19 годишен с 17 годишна) или много въздрастен с младо момиче. Та разликата ви е 2 години.Няма нищо педофилско . Не им обръщай внимание
![]()
![]()
П.П. А и тези "всички" имат ли си гаджета???Ако е не това обяснява всичко.Ако е да са много тъпи...
![]()
--------------------------------------------------------
Ми имат си... А сега модератора моля да заключи темата.Първоначално написано от BlueFace
Който ти е казал че е педофилия му кажи да се гръмни разликата си е нормална има хора и с по-голяма разликатака че щом я обичаш изобщо не ги слушай кво ти говорят
пфхахахахха
тва ме разби![]()
![]()
![]()
Добре бе майка му стига флуудихте излищно с последните 20 поста казахте едно и също няма ли администратор да и сложи ключа на тая тема?
pedofiliq ozna4ava palnoleten muj da spi s nepalnoletno ili maloletno momi4e,ostanalite dumi sa izli6ni
p.s.di6ai spokoino
spore men te samo zavigdat ako59 a gadjeto ti e na 12 e tva ve4e e pedofilia ama tva si e nai normalna vrazka.Izob6to ne si pedofil![]()