dosega ne sam pisala temi tuk ,no sega re6ih da pi6a.ta zna4i moq problem e malko daje dosta slojen:zna4i edna hodih s edno mom4e i si4ko be6e super oba4e ima6e edin problem negoviq fr si me haresva6e i moito gaje revnuva6e a i az mu davah povodi vaopreki 4e en haresvah negoviq fr nqkolko pati karahme zaedno kolela i moito gaje se sarde6e i az sprqh i si4ko be6e super oba4e negovite priqteli zapo4naha da mu govorqt 4e sa pravili sex s tehnite priqtelki i toi zapo4na da iska i nie da pravim ama az mu otkazah i taka zapo4nahme da se karame i nakraq kato za kapak negoviq fr det me haresva6e mi izprati edni ne6to po skype tiq deto sa za kakvo misli6 za nqkoi i toi mi izprati 4e iska da sme gajeta a az mu ispratih takova za fr i mu kazah 4e mojebi iskam i da sme gajeta(a togava bqh skarana s moito gaje) i toi be6e kazal na moito gaj ei nie skasahme posle az tragnah s negoviq fr i posle go ostavih i posle pak se sdobrih s moito gaje .ama posle az se saglasih i mu pravih svirki no ne si legnah s nego i sled tva pak se razdelihme i taka nqkolko pati .i sega prblema 4e ne sme zaedno no toi sega mai si ima druga i e ot moq klas i seki pat 6tom me vid 4e vlizam zapo4va da q gu6ka a 6tom az izlqza toi q ostavq i se darji bezrazli4no s neq .po skype mi pravi nameci 4e o6ge ne me e zabravil,no tova ne e vinagi ta kakvo da pravq da probvam li pak da si go varna ili da go ostavq da bade 6tastliv s neq (vap4eki 4e ne mi isglejda 6tastliv a i az go lofkam o6te)kajete mi kakvo da pravq molqvi