.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Тема: МОДА 2008

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    А тук да попитам - според вас какви дънки са модерни сега и през лятото - Тип цигара (стесняващи се) или прави?
    ми... май стесняващите се, но те са само за доста слаби момичета... правят дупето да изглежда голямо
    Щото по повечето магазини има само прави или широки отдолу. А пък аз искам стесняващи се и исках да попитам тук, да не би да се окаже, че вече не са на мода.
    И ако се окаже, че не са на мода какво?!

abe i az iskah stesnqva6ti se ama ... ne namerih po magazinite i si vzeh pravi pak tesni ... ina4e imam edin 4ift stesnqva6ti se i sa mn gotini

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от magity
    Ами ще изглежда все едно дънките са от миналия сезон. Но като аз се харесвам в тях, какво толкова ме интересува хорското мнение...

Всяка шарения

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Цитирай Първоначално написано от magity
    Ами ще изглежда все едно дънките са от миналия сезон. Но като аз се харесвам в тях, какво толкова ме интересува хорското мнение...
    Лично за мен хорското мнение не е от значение. Учудих се като каза "да не би да се окаже, че вече не са на мода" явно се влияеш от модните тенденции. Е, няма проблем това е хубаво. А за мен е важно да ми е удобно и да ми харесва!

Град
    Dreamland
    грозно жълто (puke)
    The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от moni_fashion_shopping
    a lilavoto?
    И лилаво

зелено , жълто , лилаво..

тъпи,безмислени,повтарящи се теми...днес пак попаднах на такава и за втори път ше отговоря - модерните дрехи за през този сезон са блузи и панталони с разни фигурки по тях;туниките са много на мода, също и клиновете;дънки с разни катарами по тях и платови оттенъци; ммм ко друго ...ааа да и обувчици тип 80-те отпред изрязани,така че да се гледа палеца ...иии. ..познатите на всички ярки цветове - жълто, зелено,цикламено, оранжево....
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    spored men tezi qrki cvetove,koito sa navsqkude,izobshto ne sa stilni.az predpo4itam da nosq primerno dunki s ne6to 4erno otgore,nai stilno e i vinagi 6te e moderno i iziskano.bqlo su6to e gotino,no se su4etava malko po-trudno.za lqtoto e hubavo da se nosqt sveji cvetove,no ne trqbva da se prekalqva.

Млади сте бе хора стига с този черен цвят.Аз лично имам много малко дрехи черни и то предимно са дънки или панталони,блузи избягвам да са в черно.

Иначе сега е модерно зеленото,розовото,жълтото общо взето пролетните и топли цветове

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

зелен , розов , жълт и стига сте питали за лилавия,той беше на мода през зимата

Като всеки втори се облече в "модния" цвят става ужасно смешно.Аз съм мн запалена по модата, но определено не смятам че когато в цялата страна всички се облекат еднакво в това има дори капка стил. Не е нужно дрехите ти да светят като светлоотразители за да си Trendy този сезон. Губи се индивидуалноста на 100%! Ама всеки си преценява какво да носи!

яРкИи И сВеЖи ЦвЕтОвЕ

Град
    Where streets have no name
    На мода са градинарите:жълто,зелено и тъй...На някое блато ми приличат. Пфф...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Оффф от тва жълто ми се драйфа вече.Омръзна ми от палячовци разхождащи се с жълт потник, розов панталон, жабешко -зелени обувки и лачено- лилави чанти. Дайте малко повече стил.Упссс забравих за панделките в косата може би в ярко
    червено като гледам другите нюанси и да не изпускаме че всяка дрешка е с мн брокат и пайетки.. ааа и грима- мн наситен цикламен цвят с глос и синя спирала+ червено химичиско червилоХах идеална комбинация

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ми модерни ще са всякакви ярки цветове - жабешко зелено, ярко жълто, цикламено розово, оранжево, лилаво, бяло. И също панталони в тези цветове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си