- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- МОДА 2008
И ако се окаже, че не са на мода какво?!Първоначално написано от ^blue_cat
Ами ще изглежда все едно дънките са от миналия сезон. Но като аз се харесвам в тях, какво толкова ме интересува хорското мнение...Първоначално написано от magity
Всяка шарения
Лично за мен хорското мнение не е от значение. Учудих се като каза "да не би да се окаже, че вече не са на мода" явно се влияеш от модните тенденции. Е, няма проблем това е хубаво. А за мен е важно да ми е удобно и да ми харесва!Първоначално написано от ^blue_cat
грозно жълто (puke)![]()
![]()
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
И лилавоПървоначално написано от moni_fashion_shopping
зелено , жълто , лилаво..
тъпи,безмислени,повтарящи се теми...днес пак попаднах на такава и за втори път ше отговоря - модерните дрехи за през този сезон са блузи и панталони с разни фигурки по тях;туниките са много на мода, също и клиновете;дънки с разни катарами по тях и платови оттенъци; ммм ко друго ...ааа да и обувчици тип 80-те отпред изрязани,така че да се гледа палеца ...иии. ..познатите на всички ярки цветове - жълто, зелено,цикламено, оранжево....
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Първоначално написано от LuCkY^YoU
Млади сте бе хора стига с този черен цвят.Аз лично имам много малко дрехи черни и то предимно са дънки или панталони,блузи избягвам да са в черно.
Иначе сега е модерно зеленото,розовото,жълтото общо взето пролетните и топли цветове
зелен , розов , жълт и стига сте питали за лилавия,той беше на мода през зимата
Като всеки втори се облече в "модния" цвят става ужасно смешно.Аз съм мн запалена по модата, но определено не смятам че когато в цялата страна всички се облекат еднакво в това има дори капка стил. Не е нужно дрехите ти да светят като светлоотразители за да си Trendy този сезон. Губи се индивидуалноста на 100%! Ама всеки си преценява какво да носи!
яРкИи И сВеЖи ЦвЕтОвЕ![]()
На мода са градинарите:жълто,зелено и тъй...На някое блато ми приличат. Пфф...![]()
Оффф от тва жълто ми се драйфа вече.Омръзна ми от палячовци разхождащи се с жълт потник, розов панталон, жабешко -зелени обувки и лачено- лилави чанти. Дайте малко повече стил.Упссс забравих за панделките в косата може би в ярко
червено като гледам другите нюанси и да не изпускаме че всяка дрешка е с мн брокат и пайетки.. ааа и грима- мн наситен цикламен цвят с глос и синя спирала+ червено химичиско червилоХах идеална комбинация![]()
Ми модерни ще са всякакви ярки цветове - жабешко зелено, ярко жълто, цикламено розово, оранжево, лилаво, бяло. И също панталони в тези цветове.