.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Объркване..

Значи..преди време бях малко сгафила с едно момче,докъто ходех с гаджето ми.. Смисъл писахме си разни неприлични неща,но той разбра и ми иска хронология.. пратих му я ,а вътре пишеше много гадни неща.. итогава скъсахме,но малко след това той ми даде шанс с обещание,че повече няма да погледна друг..И така и направих.Но не знам защо оня ден (вече почти си бяхме изгладили отношенията след много мъки) пак се е присетил за смотаната хронология и пак е почнал да я чете и пак ме заряза..Казва че ме обича но не може да живее с мисълта че съм го направила това преди,даже не иска да ме вижда..не знам какво да правя.Казах му че го обичам,какво ли не му казах..но не иска да е с мен,защото не можел да го забрави ..какво да правя?

до колкото разбрах ти си направила ве4е достатъ4но,но според мен не ти трабва такъв който за 1 4ат и къса с теб...тва е супер тъпо

Супер фен
    Щом за такова нещо те реже и не иска да е с теб,явно не държи достатъчно на тебе и не си заслужава да си с него.
    Обичам те <3 !!!

В чата пишеше ужасни неща..ние с него се сваляхме супер много в тоя чат,разбираемо е .. но не знам какво мога да направя

Град
    РЮАР
    Ведн1ж загубиш ли си доверието в един човек после трудно се вр1ща...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    до колкото разбрах ти си направила ве4е достатъ4но,но според мен не ти трабва такъв който за 1 4ат и къса с теб...тва е супер тъпо
    според мен е постъпил правилно ...... защото къф е смисъла да ходи с теб като няма да му е приятно и всеки път ще се сеща за хронологията
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

hottie
    Guest
    Загубил е доверие в теб.Нормално е. Аз го разбирам. Просто явно се е опитал да забрави за случката, но не може.

Град
    {}град на мечтите{}
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Загубил е доверие в теб.Нормално е. Аз го разбирам. Просто явно се е опитал да забрави за случката, но не може.
    +1 дай му още малко време да обмисли нещата и сам да реши кое е най-добре
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

А ти защо толкова си учудена.....след като е направил това,не разбираш ли,че той е страхлив?!?

Правилно е постъпил.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    +1

Ти си си виновна.....Момчето дори ти е дало 2 шанс, което показва, че те е обичал.....А ако и ти си го обичала намаше да пишеш,явно доста гадни неща! Аз мисля, че той няма да ти прости

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    tva e mnogo pravilno oba4e puk ne e nevuzmojno da si vuzvurne6 dovoerieto mu ama... super trudno 6e ti e.ako go obi4a6 tolkova kolko prazprq6 opitai pak da se suberete ako ne stane...

зависи той какво ще направи за някои хора това е непростимо а и е голям компромис ..
    Lof YAaA..!

Град
    В АдА
    Не си му изневерила все пак

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    tva e mnogo pravilno oba4e puk ne e nevuzmojno da si vuzvurne6 dovoerieto mu ama... super trudno 6e ti e.ako go obi4a6 tolkova kolko prazprq6 opitai pak da se suberete ako ne stane...

Еми аз не казвам, че е нев1зможно... а че е много трудно...и после дори и да се с1берете пак... ще остане дори и капчица с1мнение... никога неможеш да имаш п1лно доверие на човек, който един п1т ти е изневерил

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от x3eme

Еми аз не казвам, че е нев1зможно... а че е много трудно...и после дори и да се с1берете пак... ще остане дори и капчица с1мнение... никога неможеш да имаш п1лно доверие на човек, който един п1т ти е изневерил

mhm taka e oba4e nali znae6.... tazi kap4ica q ima samo otna4aloto i s te4enie na vremeto se prevru6ta vuv lokva...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    И аз на негово място бих те зарязала. Той не е сигурен, че не си го мислила наистина. Чакаш го сега, нищо не можеш да направиш.

Животът е адът описан в Библията!

офф и той не знае какво иска!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    +1

знам какво мисли,кажете ми как да постъпя..ще искам последна среща с него в която ще му кажа всичко каквото вече съм му казвала..или не ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си