- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- възможно ли е
възможно ли е бенка да изчезне сама след време?
Мисля че може. Преди като бях по-малка имах една на пръста, но с годините избледня. Не е изчезнала на пълно, но не си личи толкова като преди.
mm ne towa e bilo lunichka az sushto imah w strani na kutreto,i beshe golqma za lunichka izglejdashe kato benka obache se e zalichila napylnoПървоначално написано от MemoRieS
Не всичко което си мислим че е бенка всъщност е бенка! Понякога това си е друг вид образование и това само лекар може да го каже!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от rrrtttpppddd
![]()
мммм.. не може
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
"4arovnata" много си зле....напълно възможно е...ако не е изпъкнала...а слята с кожата е възможно!!! Аз също имах на пръста като бях по-малка и сега избледня супер много :P
benkata ne izchezwa,ako ti e izzblednqla ili izcheznala znachi e bilo lunichka
okei, pak shte razqsnim za neznaeshtite
tymnite kym cherni PLOSKI benki sa zlokachestweni i ot tqh ima weroqtnost ot zabolqwane na rak na kojata i s tqh trqbwa da se wnimawa-ne se premahwat
podutite benki mogat da se mahat s lazer i preparat,i ne sa opasni
i wse pak zahsto stignahme do wuprosa s premahwaneto, kogato awtora go interesuwa drugo i mu be otogowreno otdawna?
Мисля че може
ае на мен лятото ми се случи нещо много странно...
сякаш ми падна 'коричката' на една бемка![]()
остана мъничко петънце... незабележимо
ами знам 4е могат да се появяват нови ама май не могат да из4езват
Не знам .. мисля, че могат.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ne e vazmojno. Benkata e dobroka4estveno obrazuvanie na rak na kojata taka 4e mislq 4e ne e vazmojno
![]()
офф.. бемките изчезват и се появяват преди години от шията на долу имах многи изпукнали бемки сега са по -малко .... и сега на лицето ми се появи една ...
БисквитенотоЧудовище
Бемки не изчезват почти никога освен ако не са много малки
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
i az mislq 4e ne moje
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!