.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Притеснен съм..

Първо,здравейте на всички и благодаря че ще отделите време да прочетете питането ми и да се опитате да помогнете.А сега към съществената част.Притеснението ми е дали има някакъв шанс приятелката ми да е бременна.Тя,е девствена.Не сме правили секс но...вчера малко се поувлякохме и така да се каже си "търкахме половите органи един в друг". Не съм свършвал,но се притеснявам за онези малки капчици, които се отделят от пениса понякога по време на ерекция.Благодаря ви предварително

omg! kakvo? kak hem 6te e devstvena hem 6te e bremenna? q razqsni.

Яяяя.... малко почети и се образовай,пък после мисли за половите органи на приятелката ти
    Не може да забременее,след като няма сперма,след като пенисът ти не е навлязъл във влагалището и,след като спермата ти не се е изстреляла навътре към маточната и шийка и след като приятелката ти не е в овулация...
    Изобщо...не е толкова лесно това забременяване,колкото си мислиш...
    За това...наистина се поровете някой ден с твойта приятелка и попрочетете как стават нещата

AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAHHAHA
    na men produljawa da ne mi e qsno zashto oshte neinformirani hora skachat purwo w leglata predi da se pointeresuwat malko predwaritelno

2835425 takiva temi ima.....ima edna tema malko po-nadolu..predsemenna technost procheti tam....a i kakto kazaha po-nagore predi da ska4ate v leglata pro4etete malko.......

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Няма шанс да е бременна
    f@nt@zi@

Колкото и малко сперматозоиди да има те си функционират нормално. Теоретично има възможност. Но на практика се случва рядко.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Град
    {}град на мечтите{}
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    2835425 takiva temi ima.....ima edna tema malko po-nadolu..predsemenna technost procheti tam....a i kakto kazaha po-nagore predi da ska4ate v leglata pro4etete malko.......
    +1
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Град
    в мислите му
    Цитирай Първоначално написано от komara
    Колкото и малко сперматозоиди да има те си функционират нормално. Теоретично има възможност. Но на практика се случва рядко.
    Добре, че има кой да ти го каже, заеби

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Яяяя.... малко почети и се образовай,пък после мисли за половите органи на приятелката ти
    Не може да забременее,след като няма сперма,след като пенисът ти не е навлязъл във влагалището и,след като спермата ти не се е изстреляла навътре към маточната и шийка и след като приятелката ти не е в овулация...
    За това...наистина се поровете някой ден с твойта приятелка и попрочетете как стават нещата
    Амии да ти кажа може и без пенисът да е навлязъл във влагалището да забременее, но това са мн редки случай ;]

Цитирай Първоначално написано от SugarFan
    Амии да ти кажа може и без пенисът да е навлязъл във влагалището да забременее, но това са мн редки случай ;]
    +1
    no mom4eto daje ne e svyr6valo.....

Град
    ... Some happy place ...
    xaxa i kato rajda li she i se skusa cipata
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    Враца

Re: Притеснен съм..

Цитирай Първоначално написано от Gizzle
    Първо,здравейте на всички и благодаря че ще отделите време да прочетете питането ми и да се опитате да помогнете.А сега към съществената част.Притеснението ми е дали има някакъв шанс приятелката ми да е бременна.Тя,е девствена.Не сме правили секс но...вчера малко се поувлякохме и така да се каже си "търкахме половите органи един в друг". Не съм свършвал,но се притеснявам за онези малки капчици, които се отделят от пениса понякога по време на ерекция.Благодаря ви предварително

аве жизъл генгста шит майна броу , ти видя женка и насра уе мой иначе си яко уош
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Ti pak edno bebe ne stava tolkova lesno nqma nikakav shans da e bremenna

Re: Притеснен съм..

Ne se pritesnqvai nqma absoliutno nikakyv 6ans da e bremenna

Аре бе бахти...усетете се Добре девствена е,не си свършил..кво искаш

boje gospodi pi4 ti na kolko godini si be ne moje da ne znae6 ni6to za seksa i da pravi6 kvoto i da bilo svurzano s nego
    ti o6te malko 6e go iskara6 4e i ot celuvka moje da se zabremenee
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Sofia
    Честито!Ще ставаш татко!

Цитирай Първоначално написано от malkata_shmatka
    omg! kakvo? kak hem 6te e devstvena hem 6te e bremenna? q razqsni.
    Da malko razqsni nemoga da razbera shte se opitam ama moje da po4akash dosta

Супер фен
    emi ne vsa6tnost ne e bremenna
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

+1
    Vladoka rulzzz

ами браво че си загрижен, ама почети малко, бе човек! Няма как да е браменна, не се панирай, няма да си татко!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Честито! Трябва да пиеш ескапел , в противен случай гаджето ти ще забременее
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си