- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснен съм..
Първо,здравейте на всички и благодаря че ще отделите време да прочетете питането ми и да се опитате да помогнете.А сега към съществената част.Притеснението ми е дали има някакъв шанс приятелката ми да е бременна.Тя,е девствена.Не сме правили секс но...вчера малко се поувлякохме и така да се каже си "търкахме половите органи един в друг". Не съм свършвал,но се притеснявам за онези малки капчици, които се отделят от пениса понякога по време на ерекция.Благодаря ви предварително![]()
omg! kakvo? kak hem 6te e devstvena hem 6te e bremenna?q razqsni.
![]()
Яяяя.... малко почети и се образовай,пък после мисли за половите органи на приятелката ти
![]()
Не може да забременее,след като няма сперма,след като пенисът ти не е навлязъл във влагалището и,след като спермата ти не се е изстреляла навътре към маточната и шийка и след като приятелката ти не е в овулация...
Изобщо...не е толкова лесно това забременяване,колкото си мислиш...
За това...наистина се поровете някой ден с твойта приятелка и попрочетете как стават нещата![]()
AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAHHAHA
na men produljawa da ne mi e qsno zashto oshte neinformirani hora skachat purwo w leglata predi da se pointeresuwat malko predwaritelno
2835425 takiva temi ima.....ima edna tema malko po-nadolu..predsemenna technost procheti tam....a i kakto kazaha po-nagore predi da ska4ate v leglata pro4etete malko.......
Колкото и малко сперматозоиди да има те си функционират нормално. Теоретично има възможност. Но на практика се случва рядко.
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Добре, че има кой да ти го каже, заебиПървоначално написано от komara
![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
Амии да ти кажа може и без пенисът да е навлязъл във влагалището да забременее, но това са мн редки случай ;]Първоначално написано от sexita
+1Първоначално написано от SugarFan
no mom4eto daje ne e svyr6valo.....
xaxa i kato rajda li she i se skusa cipata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Първоначално написано от Gizzle
аве жизъл генгста шит майна броу , ти видя женка и насра уе мой иначе си яко уош
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Ti pak edno bebe ne stava tolkova lesnonqma nikakav shans da e bremenna
![]()
Ne se pritesnqvai nqma absoliutno nikakyv 6ans da e bremenna![]()
Аре бе бахти...усетете сеДобре девствена е,не си свършил..кво искаш
![]()
boje gospodi pi4 ti na kolko godini si be ne moje da ne znae6 ni6to za seksa i da pravi6 kvoto i da bilo svurzano s nego
ti o6te malko 6e go iskara6 4e i ot celuvka moje da se zabremenee![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Честито!Ще ставаш татко!![]()
Da malko razqsni nemoga da razbera shte se opitam ama moje da po4akash dostaПървоначално написано от malkata_shmatka
![]()
emi ne vsa6tnost ne e bremenna
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ами браво че си загрижен, ама почети малко, бе човек! Няма как да е браменна, не се панирай, няма да си татко!