- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали е голям за мен?!?!
Здравейте тийнове!Това е моята първа темичка и ще се радвам ако се отзовете на помощ
Та нека започна....Аз съм момиче на 13 и не знам и аз защо и поради какви причини постоянно ми се лепят момчета на по 17-18....Малко откачено е примерно няква "пикла" с кажи речи "мъж" на 18?!?! Не е ли така...и все пак по-малки от никъде не се показват....все по на 17,нормално ли е да има връзка между двама души с такава разлика?!
![]()
Ще кажа "да", защото на 18 едно момченце е най-малко мъж.
Горе-долу на едно дередже сте.![]()
Голям е за теб.
Ако този човек изпитва някакви чувства към теб е възможно.Ако не...може само да те използва.
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Ами на мен все ми се лепят 40-50 годишни, но не им се връзвамТърси си някой на твоите години според мен. Разликата в годините си оказва влияние.
ами...по принцип няма проблем възрастта,просто внимавай да не останеш разо4арована или излъгана
kakto se kazva za lubovta nqma godini taka 4e az mislq 4e e normalna tazi vrazka![]()
Абе нормално е ама по добре си търси някой на твоите години по големите могат да те използвот само за секс
ti mai pita6 dali da my varje6 na edin takav ili ne......
mislq 4e vseki kazal NE e prav!Ako my varje6 ko 6e praite q si pomisli...pak i ''majete'' na tezi godinki si tarsqt ''qki kaki'' a ne ''de4ica''
![]()
кой нормален 18-годишен ще ходи по гъза на няква пикла... О.о
Съвсем нормално е, но внимавай, не всички са зрели за възраста си, повечето искат само едно! Пък и мисля, че си малко мъничка за сериозни връзки, даже въобще за връзка с момче и то на 18![]()
Според мен също тази разлика при вас оказва влияние,защото имате различни очаквания от самата връзка.Ти едва навлизаш в пубертета,той излиза от него,ще поиска секс,ти може да не си готова,няма смисъл да правиш неща,за които не се решаваш!Определено си търси по-малък!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ами да според мен е голям за теб
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Mnogo e otnositelno.. Ako ste na edin akul i si pasvate kato harakteri i se haresvate, ne vigdam kakuv e problemut.. No.. mislq, che ti samata ne iskash da se zaburkvash s po - golemi ot teb. Ti si reshavash i znaesh nai - dobre. Napravi taka, kakto ti chuvstvash pravilno.Ako ti se vigdat golemi za teb, ignorirai gi i si tursi na tvoqta vuzrast.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
И според мен точно в пубертета тия 3 - 4 години имат огромно значение![]()
Голям е за тебе.
мом4е на 18 = мъж?
ахахахаха
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Абе как ше е нормално???Ти си на 13 все пак...Момчетата на по 17-18 вече са активни в действие секс,а ти ми говориш дали е нормално...Ако ти се прави толкова рано,това е друг въпрос![]()
Зависи от вас самите, не от годините ви. Може ти да си на 13, той на 20, но и двамата да не искате секс, да си пасвате като характери и изобщо да сте един за друг. А може и ти да си на 13, а той на 14 и да иска от теб само да те използва за секс ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми, да, голям е! И сега дори ще ти обясня защо ти се "лепят" батковците. 'щото може би (немога да твърдя със сигурност) си прилично (може и повече от това) изглеждаща и те се надяват, че като си на 13 ш' си толкова глупава колкото си и малка.![]()
ДааПървоначално написано от be_true
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
+1Първоначално написано от Miss_Perfekt
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
на 18 - мъж![]()
![]()
![]()