- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали е голям за мен?!?!
Ice_Queen_ =жена?Първоначално написано от Ice_Queen_
ахахахаха!
Не е нормално.. интересно ми е какви общи теми за разговор могат да имат дете на 13 години и момче-мъж на 18?![]()
Иначе ако изглеждаш по-голяма е логично, че ще ти се лепят..
Защо не си намериш някои с две-три години по-голям от теб?
Зависи си най-вече от начина ви на мислене...
Животът е адът описан в Библията!
Опа нека се извиним на 16 кифли които ги трескат от 12 годишни и се помислиха за жениПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
![]()
moje bi si dosta razvita za vazrastta si i zatova se polu4ava taka.Stiga da si gotova za podobna vrazka ne vijdam ni6to lo6o,s razlikata 4e nz dali si devstvena,a ako si s 17-18 godi6ni i tova se vklu4va v plana..
misli s glavata si i precenqvai horata![]()
+1Първоначално написано от Mademoiselle
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Прекалено голям е за теб, намери си някой на 14-15 години. =)
Зависи от теб, от момчето и от разбиранията ви за връзка
Има едно нещо, което не мога да отрека(за момче на 1ще иска секс, а нз дали ти си готова
![]()
Ххх..позната работа. Но аз лично не се занимавам с батковците..защото си имам моя поговорка "хвани си батко да те ебе кратко и после айде Райна всеки по свойта си майна"-Тай че и да ми предлагат аз-![]()
![]()
П.С на 14 съм..и не бих си хванала по-голям от 15-16..(16-ми се вижда мн)
Просто се упасявам,че той ще иска секс..а аз не искам да му го давам![]()
В крайна сметка скъпа избора е твой![]()
като се замислисх 4-5 години разлика не са много ... но като го погледнеш така 13 годишна да ходи с18 звучи странно докато като кажеш че 18 годишна ходи с 23 е друго и съвсем нормално мисля че за твоета възраст разликата в годините с приятеля ти трябва да е най-много 2-3 годинизащото момче на 18 години търси нещо което момиче на 13 не може да му го предложи и не говоря самом за секс
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Хех, еми щом те те харесват... значи няма проблем... По начина на мислене един 17-18 годишен се равнява на 13-14 годишнаМои впечатления, де
Е, след време сигурно ще има проблеми, но на даден момент - едва ли
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от Taste the rainbow
.!.
Абе то за любовта нали няма граници :P Имам двама приятели по на почти 20 години и доскоро имаха връзки с момичета на 13 години, което на мене ми се струваше доста странно, но какво да се прави ... Но на единия връзката не беше нищо повече от мляскане :P Те даже не се познаваха като хората :P
Зависи от характера на момчето
може да те използва само, а може да има чувства към теб![]()
Както е казала kotence_91 за любовта няма граници![]()
По принцип тази разлика не е голяма,но на твоите години Е!!!Малка си още за нещата,които искат 18 годишните момчета.Останете си на ниво приятили.За сериозни връзки имаш много време пред теб!
Надеждата умира последна!!!
Първоначално написано от be_true
offline forever!
Ако има любов.. всичко е възможно ..ако е само до плътско привличане.. нз.. ти това ли искаш.. някой който е с тебе за да те ...![]()
![]()