.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на Spider4eto

Хайде всеки....

...да разкаже съня си от миналата вечер, или пък съня, който винаги ще помни или просто сън за който се сеща.

Нека първо аз да разкажа съня ми от вчера. Сънувах, че си търся работа и мъжа ми реши да ме уреди в Кейбъл Тел, и отидохме ние при шефовете, и те ме одобриха. После отидохме уж в работното място на кейбъл тел, което се оказа голяма стара сграда, и в едната половина имаше някакви оксиженисти, а в другата много работни дрехи. Аз трябваше да си избера някаква и си избрах синьо гащеризонче, което ми беше много голямо, но ми седеше сладко

Вие сте!

Град
    kazanluk
    Sno6ti sunuvah mn hubav sum s edno mn hubavo mom4e, koeto nikoga ne sum vijdala mn be6e qk sunq jalko, 4e ne moga da si go sunuvam vsqka ve4er

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Още като легнах и затворих очи МИГНОВЕННО видях-сунвах как падам от стълби и буквално изпищях и изкочих от леглото!
    После заспах отново и това беше всичко!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Сънувах,че се сдобряваме с гаджето...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Сънувах една голяма бяла мишка, която ме беше захапала за единия пръст на ръката
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Az puk po4ti vinagi sunuvam......................................4ERNO .
    Offfff skuka..........

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Още като легнах и затворих очи МИГНОВЕННО видях-сунвах как падам от стълби и буквално изпищях и изкочих от леглото!
    После заспах отново и това беше всичко!
    ооо и на мене тва ми се е случвало, само че при мене е как падам по много стръмна пързалка

Най-големите ми кошмари са свързани с две ръце,които се опитват да ме одушат или просто да ме стискат силно.Е точно това сънувах снощи и се събудих от страх.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

леле имам мн странни съниша и това е може би защото живота ми също е шантав и сложен такам ще разкажа няколко най-пресните:
    веднъж сънувах че мама има любовник и той живее при нас а тате си мисли 4е тоа е брачед на мама а най-странното беше че баща ми имаше същия характер кат на бившия ми фр-безотговорен и шеметен
    Като малка мн често сънувах,че кучето на съседите(което е наистина огромно)прескача оградата и се нахвърля върху мен и точно в тоя момент се будех
    За други са не се сещам ама мисля че и тфа е достатъчно

аз сънувах как гаджето ми е с бившия и и му теглих мн як бой
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове