- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако аз бях родител
С любов. Бих се опитвала да им осигурявам всичко нужно, да ги възпитавам добре, но и определено ще съм строга ( не прекалено ).
neznam ima tolkoz vreme ama dolugore kakto nashte s men to krushata ne pada dalech ot darvoto tei 4e (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
еми мойте родители са мн готини ...та зна4и като тях само с едно изклю4ение -няма да давам ве4ерен 4ас![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Като човек разбира се ,че ще искам всичко най-добро за него/нея!Като иска да излезе някъде или да спи в някой/я приятел/ка ще ми се иска да го/я пусна!Но като Мое дете ще ме е страх за него/нея ,и няма да го/я пусна за съжеление!
Първоначално написано от ScionOfStorm
В момента си мисля че ще съм родител мечта , но едва ли след време ще остана с това мислене.. Не мога да си представя в момента да имам дете,но все пак мисля че ще му осигорявам всичко което мога,ще го изслушвам,разбирам .. и със сигурност за някои неща ще се държа много по-различно от родителите ми,Защото в момента мисля че всяко едно дете трябва да има собствено мнение,собствено разбиране и самосотятелен живот.![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
+1 Аз себе си не мога да оправя в момента ,а за детето ми (което не съществува ) едва ли! Не могада си намеря място в тази роля в момента и ще ми бъде странно!Времето ще покаже!Първоначално написано от flowerchence
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ще го възпитам...Ще му позволя да пуши и да пие на 4 ше пропуши а на 10 ше пропие![]()