- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да започна на чисто..
Здравейте на всички, преди да продължа искам да кажа, че осъзнавам всичко което съм направила и отговори от сорта на "къде ти беше ума" няма да ми помогнат особено, защото времето не може да се върне назад.
Преди време приятелят ми предложи да пробваме анален секс.. Направихме го без презерватив, тогава аз изобщо не си мислех за това, а за болката която може да изпитам. Както и да е, беше добре, без проблеми. После започнахме да го правим по-често, без презерватив, като той минаваше и отпред... Освен това.. след анален имам и кръв 1-2 дни..
Реших, че така не може да продължава (май късничко съм се сетила). Предполагам, че имам някаква инфекция, затова ще отида на гинеколог. Искам да попитам, кървенето отзад нормално ли е, при положение, че не изпитвам болка? Ако започнем да го правим без да преминава отпред, мога ли да бъда сигурна, че няма да имам проблеми? Аз и преди съм се лекувала от такава инфекция, но този път искам всичко да е Ок, затова как да накарам и него да отиде на лекар? И последен въпрос.. Ще мога ли да мина прегледа без да обяснявам всички тези простотии, защото гинеколожката е приятелка на майка ми![]()
Благодаря предварително, че няма да се заяждате![]()
I don't know what I'm doing when the House is in my head..