- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви са интересите ви?
Например аз живо се интересувам от Formula+, футбол и freerun(и всякакви екстремни спортове). А вие? (и за музикални предпочитания,и спортни,и всякакви,каквото се сетите).
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
да се наджокам, да ода по дискотеки и да денса с яки п*ткиеее![]()
Много се интересувам от спорт и танциНо не толкова да ги гледам, колкото да ги практикувам. Екстремните спортове също влизат в тази категория.
От посртовете практикувам уинд сърф (тази година кайт), тенис, плуване и скално катерене много обичам!
От танците : латино танци и спортни танци
Ми аз ходя на хор и на мажоретки - демек се интересувам от пеене и танцуване. Интересувам се от музика(не мога без нея), филми, момчета() и т.н и т.н.
muzika risuvane i okultizum![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ами преди се занимавах с музика. Много хубаво време беше но за жалост се наложи да прекъсна. Сега се занимавам с модерен балет - също толкова страхотно!![]()
Формула 1, голф,тенис,мода,изобразите но изкуство,музика(много обичам да слушам класическа),обичам да ходя на театър,оперета,обичам да гледам също и опери...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Психология,философия и астрология.Интересувам се и от още доста други неща..![]()
Интересите ми са да хо`а по партита, да се напивам кат` свиня, да друсам цици и бело и да се забивам с готините пичове... Е те т`ва е пълноценен животец, буах...
Занимавам се с обществена дейност - ходя на детски парламент, може би ще ви прозвучи смешно, но всъщност не мога без него...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
poker -> the perfect game to play![]()
Футбол малко от политика музика и т.н
Музика Психология и Фотография
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
NBA, Фитнес, Оригами, Компютърни игри, Оръжия, Армията
За друго не се сещам
Занимавам се професионално със рисуване /колкото може да се нарече професионално/ и астрономия,преди много дейно се интересувах от скално катерене и го практикувах,но вече поспрях.Обожавам сноубординга и къмпинга както и риболова.също така се занимавам с любителска фотография и от скоро тръгнах на уроци по барабани
.
Първоначално написано от extreme_
Типично за нашата възраст!
![]()
What you give is what you get!
Не ви е срам!Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
we give it all.
бесните кючеци къде ги забравиПървоначално написано от extreme_
![]()
![]()
![]()