- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви са интересите ви?
VOLLEY!!! Волейболисти...Футбол, Формула 1, танци, музика... много неща...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
az obi4am da peq i tancuvam,risuvam v svobodnoto vreme,za relax pribqgvam do yogata,haresvam komiksi,osobeno nemski,obi4am da pazaruvam drehi i da 4eta knigi(vsqkakav janr bez izklu4enie)![]()
еми имам много интереси..Обичам да рисувам през всеки свободен момент,постоянно да кънти музика около мен..обожавам да излизам с приятели и да се правим кефа...запалена съм и по ирландските танци и скоро ще се записвам,за което как ли не врънках наще..![]()
интересувам се и от фехтовка..често гледам тренировките на една приятелка и такам..![]()
има и други ама нещо не се сещам
няям интереси
Бойните изкуства, паранормалните(въпреки, че те са си баш нормални) способности и явления, митологията. Тва са ми интересите. А иначе ако ще трябва да изкарвам парички - информатика и по-точно програмиране на игри.
btw Напоследък се зарибих по самурайските мечове - катаните. Доказали са се като най-добрите хладни оръжия правени някога. Даже дали ще реже куршум или масло няма значение.![]()
Komp,katerene po planina,futbol (no ne gledam ma4ove),MOMI4ETA est,hek i gore dolu tva e.
Offfff skuka..........
момичета, кафета, дискотеки,
Фотография, изобразително изкуство, музика ( смятам скоро да почна да си миксирам на трактора и после ще се пробвам да направя някой собствен трак)
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Фотография,фотограф и по професия надявам се и като съдя по развитието сиСъщо обичам и да рисувам,пиша/най-вече романи/
мм..танци,баскет,рисуване..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...