Цитирай Първоначално написано от special_girl_SS
Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
Цитирай Първоначално написано от special_girl_SS
Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
^ haha, dulg kum Bulgaria?! I Bulgaria ima dulg kum men, ama ne go izpulnqva....ni6to ne dulja na Bulgaria, nito 6te i dam.

A ti zaminavai za usa, nqma da sujalqva6.
Хахахахаха и къв дълг има България нъм теб?! Като заминеш за САЩ в какво ще се състои дългът й към теб?!
Тъпачка! Що си мислиш, че някой трябва да ти дава нещо?!
Писнало ми е от хора, които смятат че държавата им е виновна за всяко нещастие, сполетяло живота им! Че не си върши задълженията, не ги върши, но какво трябва да дава тя персонално на всеки? Това ми е много интересно!
Purvo, NE me nari4ai, tupa4ka!!!

Jivotut mi si e super 6tastliv, dale4 ot Bulgaria.

Dulgut na Bulgariq i moqt kum neq e vzaimen process - kato samo az davam i ni6to ne polu4avam - sujalqvam, ama nqma da se trepq za ludo.
Хахаха добре, мен не ме интересува какъв е живота ти извън България. Ти не отговори на въпроса ми - може би и ти самата не знаеш отговора? Какъв дълг има България нъм теб?
И още един въпрос : Какво даваш ТИ на България?
special_girl_SS .... ne q slu6ai na taq v1zduharka..... az i az s1m v 4ujbina i pri p1rva v1zmojnost si idvam v bg...prosto ne moga da ponasqm hora kato leti_cherry deto se praqt na veliki kato sa v 4ujbina i 6te pitam samo edno >>> KOQ SI TI TAM ??? Tr1gnala da mi govori kvo davala za Bg i 4e na neq ne i davali ni6to ... ai p1tq 4antata i za hlqb... BG ne se nujdae ot takiva kat teb .. pfff sedi si tam kadeto si ... V BG s1m sigurna 4e si ostavila mn rodnini i priqteli .. i s te4enie na vremeto pone za priqtelite s1m ubedena 4e si gi izgubila... i si4koto tva 6toto ima6 tolko golqmo samo4uvstvie... eii osaznai sa... pff ti si nikoq tam ... samo edna emigrantka ni6to poi4e.. pone v bg si imala nqkfi priteli i sreda.. rodnini... Pf jalko e kogato horata ZABRAVQT OT KADE SA TR1GNALI !!! BG da i dava.. ppff zemi se skrii... Tragi4no...

A po temata ... re6enieto si e izcqlot tvoe.. dadoha ti mn saveti .. nqkoi Da dr Ne .. az bih kazala i az Ne...sq 6a pitat 6to az s1m v 4ujbina kato kazvam ne .. mi 6toto nikoi ne me pita.. ako me bqha pitalli nqma6e izob6to da s1m tuk... Upseh re6avai si