.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~

През по4ивните дни с приятелите......

Какво правите през по4ивните дни с приятелите???Ходите на кино....?
    Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ъъъ, не е задължително на кино... даже вече почва да ми писва... Но когато има хубав филм ходим. Иначе... ходим често да тренираме някакъв спорт: плуване, аеробика, фитнес; по магазините; на боулинг; в парка; на гости един на друг; на Витоша; на рождени дни... В крайна сметка важна е компанията, а не мястото. Няма по-хубав купон, от този, прекаран с готини хора.

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Права си.

Леле, дайте някакъв сайт, в който да мога ад проверявам какво се върти по кината, плииийййййззззз
    Че много ми се ходи на кино
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен
    Излизаме вечерите по клубове и дискотеки до сутринта .. ходим по кафета, взимаме някоя смяна на работа, по магазините, на разходка, на фитнес ... рядко прибягваме до кино ... събираме се у някой, на вила, на рожден ден ... задължително се излиза вечерта някъде на клуб дискотека .... тичкаме на следващия ден, пием кафета ... абе киното въобще е една малка част от нещата които могат да се правят
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

хойкаме по кафенета, на разходки, ходим си на гости.. зависи от времето и настроението

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    abe s tui kino zna4i xahxhahxahxha

am ko da praim n6 xhahxahxa gledame se
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Леле, дайте някакъв сайт, в който да мога ад проверявам какво се върти по кината, плииийййййззззз
    Че много ми се ходи на кино
    www.kino.gbg.bg

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ъъъ кино аз на кино от 2 клас не съм била (един или два пъти съм ходила през живота си)
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ходим си на гости, на кафе или на разходка, караме колело... всеки път различно!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Аз съм от малък град и възможностите са доста ограничени, дори и кино нямаме. Но пак си прекарваме добре - ходиме по кафета, разхождаме се, спортуваме ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    Излизаме вечерите по клубове и дискотеки до сутринта .. ходим по кафета, взимаме някоя смяна на работа, по магазините, на разходка, на фитнес ... рядко прибягваме до кино ... събираме се у някой, на вила, на рожден ден ... задължително се излиза вечерта някъде на клуб дискотека .... тичкаме на следващия ден, пием кафета ... абе киното въобще е една малка част от нещата които могат да се правят
    А на колко години сте?

Мега фен
    От малък град съм /Ловеч/ и дори нямаме и кино... Но както са казали хората, важно е не мястото, а компанията, с която си
    Разхождаме се, ходим по кафетата, по магазините и т.н.
    Много обичам да организирам екскурзии в чужди градове с приятелите си Например тия дни, през пролетната ваканция сме се разбрали да идем на Плевен, а после на София!!! Голяма веселба ще е

За нас всеки ден е почивен ден. Ходим по кафета,барове,разходки си правим и т.н и всеки ден пада голям смях .Компанията ми е страхотна , сега да натрупаме и фенки и ще е ЕКСТРА

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    s nqkolko moi priqteli sme organizirali kovun i suotvetno se subirame v gorata no poslednoto vremeto ne e hubavo

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Аз много оби4ам да предлагам къде да отидем,ама не се организираме.

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Не знам защо ама не става,вие как се организирате?

ми как да се организираме...казваш, че има много пиене и идват хора, които даже не познаваш... събирате некви пари и ето ти го и пиенето! :P

в последно време, както и сме ваканция, секи ден сме или в Буда или в Зенобия....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
    Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    А на колко години сте?
    18-19-20 и нагоре
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Е аз съм на 12

Повече от фен
    Ami... izlizame po magazinite, hodim v parka, hodim v daskaloto ili hodim v nakoi ky6ta na priqtelite ni.

Преди ритахме по цял ден,но от 1 годинаи нещо с тея тъпи гаджета се забравиха и сега излизам рядко .

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Най - обичам събота.

Играем баскет, разхождам се из града, обикалям парковете, ходя по магазините, гледаме филми, играем боулинг... най - различни, имаме голям избор. Винаги се намират нови неща, които да правим. Случва се дори да киснем пред някакъв блок, но да се забавляваме.

... това за събота.

Неделя... пф, мразя неделя.

Наспивам се, после на урок, после уча, а след това излизам, ако не ме мързи. Ако ме мързи, кисна у нас - гледам филми, търча из апартамента, цъкам нещо из нета... пиша тук.

Абе, нормалните неща.

Град
    In the middle of Nowhere
    Ъъъъ...Ходим на кафе после до морето и накра в къщи
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си