.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Кола маска или ... ?

За по-интимните места какво да използвам и да ми препоръчате някое точно ... момче съм !

Ами аз лично отстрани каквото мога махам с епилатор, а когато започне много да боли - със самобръсначка. Но на теб ти препоръчвам да отидеш на козметик да ти направят кола маска.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Козметик

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

samo na men li ne mi e udobno, da otida pri kozmetichkata, da si smykna gashtite, da mi go omaje s kola maska i da me poizmuchi?
    weroqtno zashtoto si padam leko mazohist i moga da se nadurwq?
    apyk ako tq si pada sudistka weroqtno shte se podmokri???

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    samo na men li ne mi e udobno, da otida pri kozmetichkata, da si smykna gashtite, da mi go omaje s kola maska i da me poizmuchi?
    weroqtno zashtoto si padam leko mazohist i moga da se nadurwq?
    apyk ako tq si pada sudistka weroqtno shte se podmokri???
    кефи6 ме

:P :P :P prasna ma brat mahai s epilator ili s krem koito maha kosmite as tai praq ne hodi na kola maska 6ot 6a si umre konq togava

е и аз определено няма да ида на козметик ако ще ходя ще е при неква по-дърта какъв крем мога да използвам ???

az ti prepora4vam kosmetik

Мега фен Аватара на SunSmile
    Пробвай сам с кола маска. Има разни теми, в който е описано как да се използват, че не ми се обяснява. Мисля, че ще можеш да се справиш
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Хм , щом е за интимни части не е редно да използваш агресивни продукти като кола маска или епилатор , защото болката е неописуема . А ако ползваш самобръсначка или депилиращ крем , косъмчетата ще ти порастнат много бързо и ще те боцкат.Абе незнам какво да ти препоръчам , но ти казвам какви са последствията от повечето продукти и методи за обезкосмяване !

Цитирай Първоначално написано от DiDeTyY
    az ti prepora4vam kosmetik
    Да се консултира - да , но да отиде да му ги маха не е ли малко неудобно ?

По-малко боли с кола маската така,че пробвай с нея ама нз дали ще успееш сам да си я направиш-ако не успееш иди на козметик 10-15 лева ще ти излезне някъде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си