- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде правите секс?
Еми все още не правя секс но знам къде ще го правя след времеето ви идеи: върху кола,в кола,на масата/бюрото,върху пералнята докато е на цинтрофуга
,на стената,на гардероба...(моми4ето да е притиснато до него),в училище
(но не в кенефите),навън в някое забутано местенце,на барплода...
![]()
бе навсякъде само да не е в легло
Така си мислиш!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Обикновено у тях е само майка му и баба му. Баща му работи извън града.......Едва ли снаха и свекърва правят секс.a ti ot kade znae6 4e sa si legnali a ne pravqt su6toto koeto i vie
Ами най-удобно ни е у нас,просто единствено там се отпускаме като хората.У тях.....едното чукане,само в моята стая става добър секс...не знам защо такаНа 15 съм.
Да бе,задължителноПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Не знаеш кой откъде ще изскочи,колената или гъ*а са ти натъртени,мускулите те болят ....А в леглото си е друго.Иначе нямаше да се пее "Аз и ти в легло",а "Аз и ти на пода,на дървото,у варела..."
![]()
![]()
![]()
У тях, в нас, навън ... Обстановката по принцип е от значение, ама понякога няма как...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Най не обичам да го правя в леглотоИначе преди майка ми да ме остави на самоотглеждане го правехме в колата му(около 1 година) и после като останах да си живея сама със сестра ми го правехме на дивана в хола,прави в коридора,в банята.. Ама той си обичаше на леглото тъй че и там доста често...
На 16 години съм още несъм правил секс но много ми се иска на някоя полянка или в горичка абе някаде сред природата /но ако има музика, иначе много ще се срамувам/
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
na 17 godini sym.Nai 4esto s priqtelq mi pravim sex v tqh,slu4valo se e i v nas,i v priqteli.....v nqkoq toaletna na diskoteka.Navsqkyde e qko,no vse pak zavisi ot 4oveka
Aaaaaaaa dobavihme ne6to ,kadet sym si go me4tala ----> na rabotnoto mu myastoПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
i sy6to i navynka go pravihme ,ama to tova ne e vajno)
AZ SAM NA 18 I PRIQTELQT MI E KOLKOTO MEN,KOETO ZNA4I 4E NE VINAGI IMAME VAZMOJNOST DA PRAVIM SEX V KA6TI ILI PO-TO4NO UTQWH KOGATO MOJE,AKO NQMA KADE-NA SKRITOOBOJAVAM DA PRAVQ SEX NA RISKOVANI MESTA,KADETO MOGAT DA NI VIDQT ADRENALINA SE POKA4VA I USE6TANETO E STRAHOTNO!TAKA 4E NA NESTANDARTNIO MESTA,KATO GRADINGI,BESEDKI,SKAMEIKI,GORI I MN DRUGI MN MI DOPADAT
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
На 15.В момента съм самичка,но по принцип на легло,което НЕ скърца![]()
xax ma to sled vreme 6e po4ne da skurcaПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
![]()
Първоначално написано от x3eme
смазка бате, или водно легло е решението![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
skarcaneto ili ako e vazmojno udrqneto mu v stenata adski vazbujda
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
на леглото,веднъж ми се случи и в една тоалетна,но не искам да си спомням за това.
относно пъшкането-аз съм от по-тихичките и срамежливи и от време на време само стена![]()
няма любов
na 15 nai-4esto w kolata.Ina4e u tqh, u nas kadeto se slu4i da e po udobno.Otnostno oh-kaniqta ima gi moq glas hi4 ne e tihi4ak tka 4e prawete izwodi
RWH
ami az go pravq v nas ili v priqtelq mi nai 4estotva 4e ima nqkoi ne me pritesnqva mn mn ima klu4ove za vratite a i nie dosta 4esto spime zaedno ve4er taka 4e tehnite ili na6te ne sedat budni po cqla no6t
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!