.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Еми все още не правя секс но знам къде ще го правя след време ето ви идеи: върху кола,в кола,на масата/бюрото,върху пералнята докато е на цинтрофуга ,на стената,на гардероба...(моми4ето да е притиснато до него),в училище (но не в кенефите),навън в някое забутано местенце,на барплода... бе навсякъде само да не е в легло

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Еми все още не правя секс но знам къде ще го правя след време ето ви идеи: върху кола,в кола,на масата/бюрото,върху пералнята докато е на цинтрофуга ,на стената,на гардероба...(моми4ето да е притиснато до него),в училище (но не в кенефите),навън в някое забутано местенце,на барплода... бе навсякъде само да не е в легло
    Така си мислиш!

a ti ot kade znae6 4e sa si legnali a ne pravqt su6toto koeto i vie
    Обикновено у тях е само майка му и баба му. Баща му работи извън града.......Едва ли снаха и свекърва правят секс.

Голям фен
    Ами най-удобно ни е у нас,просто единствено там се отпускаме като хората.У тях.....едното чукане,само в моята стая става добър секс...не знам защо така На 15 съм.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Да бе,задължително Не знаеш кой откъде ще изскочи,колената или гъ*а са ти натъртени,мускулите те болят ....А в леглото си е друго.Иначе нямаше да се пее "Аз и ти в легло",а "Аз и ти на пода,на дървото,у варела..."

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    У тях, в нас, навън ... Обстановката по принцип е от значение, ама понякога няма как...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Най не обичам да го правя в леглото Иначе преди майка ми да ме остави на самоотглеждане го правехме в колата му(около 1 година) и после като останах да си живея сама със сестра ми го правехме на дивана в хола,прави в коридора,в банята.. Ама той си обичаше на леглото тъй че и там доста често...

На 16 години съм още несъм правил секс но много ми се иска на някоя полянка или в горичка абе някаде сред природата /но ако има музика, иначе много ще се срамувам /
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Re: Къде правите секс?

na 17 godini sym.Nai 4esto s priqtelq mi pravim sex v tqh,slu4valo se e i v nas,i v priqteli.....v nqkoq toaletna na diskoteka .Navsqkyde e qko,no vse pak zavisi ot 4oveka

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Emi az ne vikam posobeno ,no ne sym i ot nai-tihite
    A go pravim nay-4esto v kolata )))))))))))))))))) ili tam kadeto toy raboti ,za6to ve4er nyama nikoy ,a ima staya s ogromno leglo )) Sy6to 1 pyt go napravihme v 1 priyatelka )))) i drug edin pyt v apartamenta na edin negov poznat /no nego go nyama6e estestveno de/ )))
    Aaaaaaaa dobavihme ne6to ,kadet sym si go me4tala ----> na rabotnoto mu myasto

i sy6to i navynka go pravihme ,ama to tova ne e vajno )

Супер фен
    AZ SAM NA 18 I PRIQTELQT MI E KOLKOTO MEN,KOETO ZNA4I 4E NE VINAGI IMAME VAZMOJNOST DA PRAVIM SEX V KA6TI ILI PO-TO4NO UTQWH KOGATO MOJE,AKO NQMA KADE-NA SKRITO OBOJAVAM DA PRAVQ SEX NA RISKOVANI MESTA,KADETO MOGAT DA NI VIDQT ADRENALINA SE POKA4VA I USE6TANETO E STRAHOTNO!TAKA 4E NA NESTANDARTNIO MESTA,KATO GRADINGI,BESEDKI,SKAMEIKI,GORI I MN DRUGI MN MI DOPADAT
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

На 15.В момента съм самичка,но по принцип на легло,което НЕ скърца

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    xax ma to sled vreme 6e po4ne da skurca

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    xax ma to sled vreme 6e po4ne da skurca

смазка бате, или водно легло е решението
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен
    skarcaneto ili ako e vazmojno udrqneto mu v stenata adski vazbujda
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    на леглото,веднъж ми се случи и в една тоалетна,но не искам да си спомням за това.
    относно пъшкането-аз съм от по-тихичките и срамежливи и от време на време само стена
    няма любов

Град
    sofia
    na 15 nai-4esto w kolata.Ina4e u tqh, u nas kadeto se slu4i da e po udobno.Otnostno oh-kaniqta ima gi moq glas hi4 ne e tihi4ak tka 4e prawete izwodi
    RWH

ami az go pravq v nas ili v priqtelq mi nai 4esto tva 4e ima nqkoi ne me pritesnqva mn mn ima klu4ove za vratite a i nie dosta 4esto spime zaedno ve4er taka 4e tehnite ili na6te ne sedat budni po cqla no6t
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

навсякъде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си