.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от ПухкаФелче
    Цитирай Първоначално написано от милоту...
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    taq tema e za dr razdel opredeleno a tva za malkute usb-ta me razbi
    sega seriozno nqkoi nz tova,zna4i slaga6 si kartata v tela sled tva buta6 kabela v tela posle ima si specialna dup4ica v kompa za kabela tam go slaga6 i ti izliza nov disk na kompa F ili I ili H kvoto i da e natiska6 tam kopira6 si pesni4kata koqto iska6 i q slaga6 v diska posle darpa6 kabela i gotovo
    неразбрах
    пхаааааааааааАхаХАХХАХАхА .. kriska__ успех, цял ден ше си обесняваш
    6te ni lipsva6...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    in my world!
    zna4i ako si si slojila cabela otvarq6 ikonkata my computer i tam gleda6 diskoete ti nz kak sa imenovani kato vidi6 toq deto ti s e epoqvil noviq otvarq6 si papkata s pesnite dava6 copy na pesenta sled tva paste v diska ili nai lesno q provla4va6 do diska i gotovo

Град
    in my world!
    пхаааааааааааАхаХАХХАХАхА .. kriska__ успех, цял ден ше си обесняваш

nadqvam se 4e ne cql den

zna4i ako si si slojila cabela otvarq6 ikonkata my computer i tam gleda6 diskoete ti nz kak sa imenovani kato vidi6 toq deto ti s e epoqvil noviq otvarq6 si papkata s pesnite dava6 copy na pesenta sled tva paste v diska ili nai lesno q provla4va6 do diska i gotovo
    кой кабел?

Цитирай Първоначално написано от милоту...
    кой кабел?
    kriska__ помисли пак дали няма да е цял ден.. Абе милоту... нямаш ли някои фр които е наблизо да ти обесни ..

Град
    В АдА
    За любовта няма граници

Град
    in my world!
    koi kabel moje usb kabela est toq kabel svurzva kompa s tela

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    da da dobre ste be hora

Град
    Плутон
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    За любовта няма граници

йес хихи

Град
    у вас ;]
    не е важно да има любов, важно е да има кабелии и USB-та
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

преди време.. си харесвах еднa флашка, aма тя ми разби сърцето .. сега яко съм хлътнала по един USB кабел и може да стане нещо

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    преди време.. си харесвах еднa флашка, aма тя ми разби сърцето .. сега яко съм хлътнала по един USB кабел и може да стане нещо
    Знам едно кафе в харда близо рам паметта. Мн е яко и не изисква бърза връзка. Срещнете се там преди да изтече трафика

omfg modeatori spi te li 4e e go vijdate toz kade pi6e we omfg omfg gorkia 4oek vlubel si v gsm si (rofl) mii vii naistina ste slqpi ne skivate li 4e ot 2 veka pi6a na angl i nikoi n6 ne mi kazva (bazik we )

Цитирай Първоначално написано от koko378
    omfg modeatori spi te li 4e e go vijdate toz kade pi6e we omfg omfg gorkia 4oek vlubel si v gsm si (rofl) mii vii naistina ste slqpi ne skivate li 4e ot 2 veka pi6a na angl i nikoi n6 ne mi kazva (bazik we )
    драги Коко виждам, че си сам и отчаян.. мога да ти кажа, че имаш спешна нужда от един USB кабел, което да е с теб във всеки един момент.. когато плачеш .. и той да плаче с теб.. коагто се усмихваш и той със теб...живота ще е по-прекрасен и щастлив

драги Коко виждам, че си сам и отчаян.. мога да ти кажа, че имаш спешна нужда от един USB кабел, което да е с теб във всеки един момент.. когато плачеш .. и той да плаче с теб.. коагто се усмихваш и той със теб...живота ще е по-прекрасен и щастлив
    (rofl) imam takaf kabel ama nqma de da si go vkaram (rofl) vliza samo na gsm mi kak mu zavijdam izkam da sa prerodq v k800 i da mi tikat neprekasnato kabeli i zarqdni otzade (rofl)
    toz kabel samo me otblaskva kat go dokosna me otblaskva s elektri4estvoto si puska samo na gsm mi...a gsm mi zema mn da me nervi... mn revnuvam usbito si ot nego...6te go sma4kam 6te go pusna v peralnqta 6te go metna prez prozoreca 6te go pogreba v toaletnataa...dano togas kabela vidi iztinskata mi krasota i spre da se zvira v gsm i komputri (rofl) nadqvam se i mene da me ogree ...

(rofl) imam takaf kabel ama nqma de da si go vkaram (rofl) vliza samo na gsm mi kak mu zavijdam izkam da sa prerodq v k800 i da mi tikat neprekasnato kabeli i zarqdni otzade (rofl)
    toz kabel samo me otblaskva kat go dokosna me otblaskva s elektri4estvoto si puska samo na gsm mi...a gsm mi zema mn da me nervi... mn revnuvam usbito si ot nego...6te go sma4kam 6te go pusna v peralnqta 6te go metna prez prozoreca 6te go pogreba v toaletnataa...dano togas kabela vidi iztinskata mi krasota i spre da se zvira v gsm i komputri (rofl) nadqvam se i mene da me ogree ...
    сирома.. пробвай да заколиш съперника .. с ножа и кълцаш на ситно после се наслади на любовната ти авантюра с кабела.. но преди тва трябва да си поговорите сериозно, за да разбереш какви са му истинските чувства към теб.. защотот е кофти просто да те използва.. късмет

"КОЛКО ГОТИН ВЪПРОС ПО ТЕМА ЛЮБОВ"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си