- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вапрос! МНОГО Е ВАЖНОООО!
6te ni lipsva6...Първоначално написано от ПухкаФелче
Първоначално написано от Riot
zna4i ako si si slojila cabela otvarq6 ikonkata my computer i tam gleda6 diskoete ti nz kak sa imenovani kato vidi6 toq deto ti s e epoqvil noviq otvarq6 si papkata s pesnite dava6 copy na pesenta sled tva paste v diska ili nai lesno q provla4va6 do diska i gotovo
пхаааааааааааАхаХАХХАХАхА .. kriska__ успех, цял ден ше си обесняваш
nadqvam se 4e ne cql den
кой кабел?Първоначално написано от kriska__
kriska__ помисли пак дали няма да е цял ден..Първоначално написано от милоту...
Абе милоту... нямаш ли някои фр които е наблизо да ти обесни ..
![]()
koi kabel moje usb kabela est toq kabel svurzva kompa s tela
![]()
da da dobre ste be hora
![]()
Първоначално написано от Miss_Perfekt
йес хихи![]()
не е важно да има любов, важно е да има кабелии и USB-та![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
преди време.. си харесвах еднa флашка, aма тя ми разби сърцето .. сега яко съм хлътнала по един USB кабел и може да стане нещо![]()
Знам едно кафе в харда близо рам паметта. Мн е яко и не изисква бърза връзка. Срещнете се там преди да изтече трафикаПървоначално написано от evi_vd
omfg modeatori spi te li 4e e go vijdate toz kade pi6e weomfg omfg gorkia 4oek
vlubel si v gsm si (rofl) mii vii naistina ste slqpi ne skivate li 4e ot 2 veka pi6a na angl i nikoi n6 ne mi kazva (bazik we )
драги Коко виждам, че си сам и отчаян.. мога да ти кажа, че имаш спешна нужда от един USB кабел, което да е с теб във всеки един момент.. когато плачеш .. и той да плаче с теб.. коагто се усмихваш и той със теб...живота ще е по-прекрасен и щастливПървоначално написано от koko378
![]()
(rofl) imam takaf kabel ama nqma de da si go vkaram (rofl) vliza samo na gsm miПървоначално написано от evi_vd
kak mu zavijdam izkam da sa prerodq v k800 i da mi tikat neprekasnato kabeli i zarqdni otzade (rofl)
toz kabel samo me otblaskva kat go dokosna me otblaskva s elektri4estvoto si puska samo na gsm mi...a gsm mi zema mn da me nervi... mn revnuvam usbito si ot nego...6te go sma4kam 6te go pusna v peralnqta 6te go metna prez prozoreca 6te go pogreba v toaletnataa...dano togas kabela vidi iztinskata mi krasota i spre da se zvira v gsm i komputri (rofl) nadqvam se i mene da me ogree ...![]()
сирома..Първоначално написано от koko378
пробвай да заколиш съперника .. с ножа и кълцаш на ситно
после се наслади на любовната ти авантюра с кабела.. но преди тва трябва да си поговорите сериозно, за да разбереш какви са му истинските чувства към теб.. защотот е кофти просто да те използва.. късмет
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()