- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за учителите???
Споделяйте!![]()
Ми 1во тая тема тряя да отиде при раздел училище.
Иии...поне тея,които са в моето даскало,някои са много готини.Други пък са супер луди и им хлопа дъската...Важното е да намериш как да ги изработиш![]()
В тая тема толкова помия ще се излее, толкова дрисливи хлапета ще покажат простотията и посредствеността си, че чак зле ми става.
А иначе - горките хора. Не им е лесно по цял ден да дундуркат пишлеменца и да се опитват да ги научат на нещо. Хм, боят в училище трябва да се въведе.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Мда, казах аз...![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Къдли, подозирам, че отдавна не си ходила на училище.
^ без Къдлина всички сте тАпаци![]()
Искаш да кажеш, без мен всички са тапачки. Да, да, извинен си, недей да се изчервяваш.
Тааа.. за учителите. Само един от тях ценя и бих нарекла учител, без да добавям 'по еди-кво-си'. Другите са хора като хора. С всичко, което следва от това.
Първоначално написано от Deadlock
Аз до 11 клас си ходех редовно. Виж тая година да кажем, че съм се поотпуснала малко, но пак през ден съм на училище. Просто някак не ми се нрави идеята разни .... (няма да ги характеризирам, за да няма обидени) да плюят учителите, тъй като и малкото, което знаят, е благодарение на тях. Да не говорим, че е просто смешно да раздаваш епитети за хора, знаещи и можещи много повече. Гледайки обективно, ако един учител е "капут", то ти, този, който дори средно нямаш (примерно), какъв си? По-умен? По-велик? Не бих казала. И в случая яко се излагаш, говорейки така (по принцип говоря, обръщението "ти" не се отнася за теб).
И хайде по-полека, става ли?Първоначално написано от Deadlock
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
коя/кой си ти?Първоначално написано от Deadlock
Къдли,
Това имах предвид в предния пост. Сравнително голяма част от учителите чисто и просто не се интересуват какво се случва в часа им и с учениците им. Правят се, че не виждат прелитащите хартийки във всеки смисъл. Не им се занимава. Механично преподават, механично се карат дори и не влагат емоция. Не казвам, че трябва, казвам, че не са за съжаление.А иначе - горките хора. Не им е лесно по цял ден да дундуркат пишлеменца и да се опитват да ги научат на нещо.
Пък има едни, които влагат сърце и душа, тях най-често пишлеметата ги оценяват.
Тук не включвам началните учителки по ясни причини.
OtherDimension,
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
а всички включително ти и кАдлина мое ми лигавите палката лешпери
Имам няколко учители, които много уважавам - по български, математика, руски, английски, история..А учителите по останалите предмети - повечето от тях имат знания, но не знаят как да преподават... По свят и личност и рисуване са готини. Има само една учителка, която наистина може да ме изкара извън нерви..
много ме дразнят даскали с 'любимци' и на тях нищо никой не може да им каже...
нещо се озлобиха особено последната година и на класната и се повредиха нервите съвсем, но при нея е от годините...една част уважавам, с други се счупвам от смях, трети не ми правят впечатление, за други се радвам, че не ги виждам...един от малкото хора, за които мога да кажа, че са учители в пълния смисъл на думата, никога не е преподавал в училище, може би това е запазило желанието И
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ае ела да ти я полигавя.Първоначално написано от NH3
Котето на Canis
Loyalty & Submission
GADOVEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не помня да съм те изключвал от групатаПървоначално написано от Deadlock
екплойтед, добре го каза![]()
Определено хора с по-стабилни от моите нерви.
Уважавам всичките си преподаватели с изключение на един, но той е изключение от правилото, така че не си заслужава да говоря за него![]()
Мхм, затова поправих грешката ти и се изключих.Първоначално написано от OtherDimension
eyhtt
Учителите...съжалявам ги,на тях хич не им е лесно..