- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хресват те тези , който не харесваш
Случва се.Първоначално написано от NightGuardian
Че по-нависоко от тавана къде бе пиле?Първоначално написано от NightGuardian
ми...слу4вало ми се е няколко пъти...но в пове4ето слу4аи успявам да накарм другия да си падне по мен![]()
Също така , ще кажа "Хубавите ябълки ги ядът прасетата!"
vaprosat opira do kriterii,ako strelq6 mn visoko tezi,koito haresva6 nqma da se otzovat,a drugite,koito si mislqt,4e zaslujavat pove4e si padat po teb i se polu4ava ne6to kato kragovrat![]()
da ti kaga 4esno ponqkoga i na men mi se slu4va ama ne 4esto.Vapros na harakteri vrazki zaimotno6enia i podhod kam drugite
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
истината е ,че когато сме влюбени или харесваме някого несъзнателно се държим глупаво, не се отпускаме и говорим пълни простотии, които съответно отблъскват въпросния човек
а най-доброто ти приятелче те харесва, само защото пред него си напълно искрена, осъзнава както положителните, така и отрицателните и те познава. и оценява искреноста ти. а това като че ли трябва да бъде основата на всяка връзка, защото ако не е така след време има наранени.![]()
алелуя.
Не ми се е случвало да харесвам някой който не ме харесва.
хмм горе долу така ев момента за 1 път съм с момче което ми направи впечатление още преди да се познаваме.. та сиг не се целя много на високо щом сме 2мата сега но останалите случаи .. м м м уви така както си го написал е
![]()