.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Тема: Грим?!

Грим?!

Знам че има много теми свързани с грима но реших да пусна една нова за което се надявам да не се сърдите
    Искам да ви питам на колко години сте и по колко грим слагате?Всеки ден ли се гримирате?Какви продукти си слагате?Каква марка?

Град
    blg
    seki den bez grim mn rqdko sdt ruj 4eren moliv spirala glanc

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хи хи аз ше отговоря пък
    на 18 съм...ии си зависи на периоди съм.
    Понякога(като сега щото се заредих с козметика за бала) и слагм всеки ден и молив/очна линия,спирала,че даже и цвят...друг път със седмици си ходя без грам грим(добре де некъф коректор/фон-дьо-тен слагам щото мн се комплексирам иначе)...
    иначе моливът и фон-бла-бла са ми на голдън роуз колкото да не е без хич...а за бала се заредих с...хм Манхатън

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    според зависи колко ме мързи...но напоследък само очна линия Голдън роуз и спирала Define-A-Lash на Мейбълин и балсамче на Леокрема прозрачно...някви сенки евентуално и няква пудра, или когато съм грозна, или когато искам да съм много хубава, че не сме спряли да се снимаме покрай тия балове
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mi az prez denq slagam samo spirala,4eren moli i glanc-balsam za djuki,a ve4er ako 6te izlizam slagam i grim4e tva onova....gledam da ne se macam mn 6toto po snimki mi izsipvat po 10tona grim na liceto i go tormozqt dostata4no ta posle mi teji liceto i imam 4uvstvoto 4e 6 kapne!!!

на 14..малко грим..спирала ЛОРЕАЛ VOLUME SHOCKING фон du ten...LOREAL...ииии това е и пудра на клиник CLINIQUE

Аз се гримирвам всяка сутрин преди учлище с малко фон-дьо-тен,пудра,спирала и гланц а иначе когато излизам на кафе и тнт си се гримирвам както си му е реда: фон-дьо-тен,пудра,перли,сенки,молив ,очна линия,спирала,гланц

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    enola az puk si pomislih,4e se grimira6 a ne se grimirVa6.Ako prekarva6e tolkova vreme v ogramotqvane,kolkoto i v grimirVane cena nqma6e da ima6!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Аз съм на 15 и не се гримирам.Или когато го правя е рядко и то само черен молив, спиралка и гланц
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Аз съм на 15 и всеки ден дори да отида до магазина до нас си слагам фондютен,черен молив,спирала без тях не отивам никъде

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    На 13 съм - всеки ден фон дьо тен, спирала и гланц ... Рядко си слагам сребриста очна линия или черен молив..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Като бях 5-6 клас се гримирвах, но после осъзнах, че нямам нужда от такива глупости. Сега си слагам само балсам за устни.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    През деня си избирам очна линия или малко сенки+ спирала, евентуалн коректор, но само ако съм в твърде критично настроение - кожата ми е чиста и няма нужда от фон дьо тен, пудра и тн. Вечер предпочитам силно, но тъмно червило и спирала - стои добре без да се мацам с часове.
    Ако съм на някой гиг положението е по-различно - мн пудра, силен грим на очите, сребърни червила - каквото ми хрумне.

По принцип не ползвам цветове особено много - сенките ми са черни или слонова кост, спирали, моливи и тн - също черни. понякога цветният акцент е червило, но само ако съм в настроение.

ПП на 16 съм

az s1m na 13 i si slagam samo spirala i mn mn mn rqdko glanc za ustni oba4e ne moga da go traq i ili go "izqjdam" ili go iztrivam.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    WTF?!?!?!? Momi4eta,stanali ste na po 13-14 godini a ne znaete kak se pi6e i kazva duma grimirVVVam nqma?!?!?

Guest
    aMi az sym na 14 i polovina ii vseki den si slagam fon-dio-ten (nz dali tyka se pishe ) na IMPALA ii 4eren moliv na GOLDEN ROZE ..aa predi izpolzvah pudra na GOLDEN ROZE vmesto fon-dio-ten ;P ..a ponqkoga dori sym slagala i 2-te no v umereni kooli4estva...no pribera li se vednaga 4istq liceto si ,zashtoto posle..pYpkI..aKneEe (puke) ...aa ian4e az nqmam mn pypki..imam pove4e bengi..ama..se pak ne gi haresvam tqh ma kakto i da e..tova e druga tema..ta ti kazvam 4e e po-hubavo ako nqmash pypki za prikrivane..en se grimirai!bydi estesvetna.. az mn iskam da imam hubavo i 4isto lice..ama na..pubertet! ;D spox macka..ima vreme koga da se grimirash

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    WTF?!?!?!? Momi4eta,stanali ste na po 13-14 godini a ne znaete kak se pi6e i kazva duma grimirVVVam nqma?!?!?
    А пък ти си на 18 и не знаеш, че пред съюза "а" се слага запетая ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

На 14 съм.Да всеки ден преди да отида на училище се гримирам.Слагам си черен молив,спирала,фдт,гланц и това е ...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Да,гримирам се...Не слагам прекалено много.А просто да изглежда естествено.Фон дьо тен,пудра,спирала и гланц или черило... и понякой път си слагам молив отгоре(като сенки)....
    А отностно марките умишлено няма да им кажа имената защото пак ще започнете да ме нападате,че се фукам и незнам си какво.Само едно ще допълня имам и по-евтинки имам и скъпи.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Голям фен Аватара на o0ps
    Ами аз съм на 15. Слагам си спирала на Maybelline - Define A Lash, антибактериални фон-дьо-тен и пудра на Manhatan и гланц на Nivea - Pearl and Beauty.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    of ai prestani samo sa zaqjdash e seki prai greshki sha kai6 koi znia ko stanalo kat e zgre6ila pff..........

Apak po temata fon dio ten rqdko mn i to 4eren moliv i glanc nishto pove4e (:
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

na 16 - fon du ten , moliv4e,glanc i spirala Bez grim za nik1de

само с повод слагам грим.

черен молив,спирала и сиви/черни сенки.

ми на почти 16 съм слагам си фондиотен и спирала(мн рядко молив) мацам се веднъж на ден дори понякога излизам и без грим шот тряаа малко почивка от тоя фондиотен и се гримирам някъде от 13 годишна (мисля че колкото е по-минимален грима по-добре щот сяка знае с грим да е хубава)(нищо лично)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си