иии фотошопа не го забравяйПървоначално написано от Mademoiselle
![]()
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Еми аз за училище не се гримирам много - гланц или балсам,малко молив и спирала;понякога пудра или фон дьо тен,но рядко.А когато излизам се гримирам по-старателно и все пак не прекалявам.![]()
еми всеки ден се гримирвам когато излизам по кафета слагам си спирала -impala,черен молив-avon,фон-дьо тен-impala.гланц за устни-nivea i perli obshto vzeto e tova ;]
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
аз и до магазина не отивам без грим, на 16 съм и постоянно ме карат да не се "мацам" толкова но аз - НЕ! от 7-ми клас се гримирам и съм сменила различни видове козметика. Но сега се спрях на спирала - avon super shock, фон дьо тен на стик на golden rose, гланц - avon color trend, черен молив - brooklin![]()
И добрите си отиват, и добрите се забравят,
и добрите свършват долу и във времето остават.
затова е без значение дали ще съм с добрите,
затова не ме ебе как ще си живея дните.
Всеки ден се гримирам слагам си фондютен на Manhattan,черен молив на Brooklin и гланца и той,сенки на ейвън и спипала на лореал.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Надявам се да е!Първоначално написано от 3ff3k7a
То е смешно момиче на 11 да дава акъл на хора поне с от 2 до 6 години, че и повече по-големи от нея!