.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Тема: Грим?!

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    az sam na 18 i obi4am da se grimiram obstoinot fon dio ten do 4ervilo,spirala,senki,moliv,o4na liniq.Prosto taka se haresvam,no ima dni,v koito mi omrazva i se 4uvstvam super i bez nikakav grim
    иии фотошопа не го забравяй
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Еми аз за училище не се гримирам много - гланц или балсам,малко молив и спирала;понякога пудра или фон дьо тен,но рядко.А когато излизам се гримирам по-старателно и все пак не прекалявам.

Град
    плевен
    еми всеки ден се гримирвам когато излизам по кафета слагам си спирала -impala,черен молив-avon,фон-дьо тен-impala.гланц за устни-nivea i perli obshto vzeto e tova ;]
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

аз и до магазина не отивам без грим, на 16 съм и постоянно ме карат да не се "мацам" толкова но аз - НЕ! от 7-ми клас се гримирам и съм сменила различни видове козметика. Но сега се спрях на спирала - avon super shock, фон дьо тен на стик на golden rose, гланц - avon color trend, черен молив - brooklin
    И добрите си отиват, и добрите се забравят,
    и добрите свършват долу и във времето остават.
    затова е без значение дали ще съм с добрите,
    затова не ме ебе как ще си живея дните.

Град
    In the middle of Nowhere
    Всеки ден се гримирам слагам си фондютен на Manhattan,черен молив на Brooklin и гланца и той,сенки на ейвън и спипала на лореал.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    На 11 съм , слагам си спирала в синя опаковка за извити мигли , ама не помня на коя марак беше . И обикновен гланц за устни . Когато не сум със спуснат бретон си слагам и молив за очи на "Мейбълин" , но рядко .
    Тфа нали беше ебавка?
    Надявам се да е! То е смешно момиче на 11 да дава акъл на хора поне с от 2 до 6 години, че и повече по-големи от нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си