.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Тема: Грим?!

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Като бях 5-6 клас се гримирвах, но после осъзнах, че нямам нужда от такива глупости. Сега си слагам само балсам за устни.
    +1

На 15 съм. Само балсам Nivea. Мисля, че кожата ми много ще се изтощи от слагането на грим и за това не слагам никакъв.
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    За разлика от повечето потребители тук аз се гримирам, а не гримиРвам
    Слагам си задължително фон дьо тен, спирала(черна) и черен молив за очи..
    По-рядко си слагам гланц, а още по-рядко и червило
    Сенки.., когато ми дойде музата и желанието
    И с това ми се изчерпва разнообразието при гримовете ми
    На 18 години съм
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Zau chilishte slagam samo Fon dio ten ii glancove razni ) Inache kogato izlizam vecher slagam osven tova ii moliv,rqdko spirala

На 11 съм , слагам си спирала в синя опаковка за извити мигли , ама не помня на коя марак беше . И обикновен гланц за устни . Когато не сум със спуснат бретон си слагам и молив за очи на "Мейбълин" , но рядко .

Коректор и гланц(балсам) винаги.
    Когато има време - черни: молив, сенки, спирала.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Фон дьо тен, гланц (балсам), черен молив и спирала. На 14 съм. (:

Аз съм на 14 и се гримирвам почти всеки ден пропускам събота и неделя осжен ако не излизам някъде на кафе.Предпочитам тогава лицето ми да си почине малко от вси1ко тожа което му слагам от горе ж пстаналите дни а иначе се гримирвам ж молиж на Бръклин спирала на AVON сенки на Golgen Rose и фондютен на импала

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    на 16 години съм... не слагам никакв грим защото е против моята политика... а и не ме радва... обичам хората да си ме харесват такава каквато съм а не с 5 кила "масло" по мене... някой може да си кажат "тааа... таа ебаси грозофляка..." ама не е тка (не че съм кои знае кфо...) ама точно тоя грим до извесна степен...да прави те красива... но после идва един момент в които точно тои те састарява.. и те пари е*аси плашилото... и най гот е когато постоянно си мааш гащи с грим.. и когато един ден решиш да не си с него... товага не се учудваи ако някои твои фр-та не те познаят... или те нахранат ... Иначе.. лек грим не е лоши .. под- лек грим имам в предвит един черен молив... и аре малко пудра.. ама да му сложиш 2 кила фондютен после пудра... после черен молив после сенки после спирала... па .. червило па от горе гланц.... леле.. и некои да те ... и само му остава по устата маслоооо абе... заеби...
    Като един пример с една моя съученичка.. тя си се плящи с черни моливи сенки.. червила фондютенчета... и 1 ден решила илия домарзяло да стане в 5 часа сутринта за да проведе 1 часовия си сеанс по слагане на вс. видове грим... и идва.. и кат призрак у лицето... и вс я гледат тка > .. защо ли? епа.. вс свикнал да я гледа с грим... посмилете малко и ше видите че е тка..
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По принцип за училище слагам само спирала, телесни сенки и гланц, ама ако излизам на кафенце слагам и малко Фон Дьо Тен, да замязам малко на бял човек.. хехе бзк се...нз слагам си кефи ме

На 16 съми през деня съм със спирала и черен молив, фон дьо тен слагам много рядко, а сенки и червило само за дискотека или някое купонче

На 18 съм,всеки ден съм с фон дьо тен и балсам за устни.За мен те са повече от задължителни,защото предпазват кожата от вредните вляния на слънцето,студа,вятъра и марсотията по улиците.Ако изляза без фон дьо тен имам чувството,че съм излязла гола А без балсам устните ми много се напукват,ака че немога без тях. В повечето случай слагам и малко перли за лице,щото съм много бяла.Спирала и черен молив много рядко.

16 години->малко спирала [Avon], безцветен гланц и коректор евнтуално, ако имам някакви възпаления по лицето, иначе нищо друго попринцип грим не ми отива винаги си държа на естествената красота на момичетата..

На 13 съм почти. Слагам коректор ако кожата ми е червена, но иначе не. Като цяло имам само черни точки и доста светла тен и нямам лоша кожа, така че не слагам разни пудри и така нататък. Коректорът е на Ейвън, анти-бактериален. Гланцът е задължителен за мен, дори да е безцветен. Имам всякакви - розови, лилави, бежови, балсами и т.н. Сенки, молив и такива неща не слагам - много съм малка, а пък и за къде да се гримирам. Попринцип ако искам да се изсиля слагам от една пудра за блясък и това е.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

ami misi za otgovorite

На 15 съм...слагам само спирала,черен молив,малко пудра и гланц. Сенки слагам много рядко, а Фон Дьо тена изобщо няма място при мен

Повече от фен Аватара на plamka
    slagam si korektor, fdt, pudra, 4eren moliv, spirala, ruj i glanc za ustni... ponqkoga i senki. na 13 sam. ama naposledak hodq bez nikakav grim shtoto stavam mn kasno i me marzi i nqmam vreme sutrin da se grimiram shtot zakasnqvam mn inache

na 18 sum i za u4ili6te hi4 ne se grimiram, samo pudra slagam ako se nalaga. ako ima povod si slagam spirala (ili moliv) i ruj. kazva li sa mi 4e izglejdam po-golqma i 4e ne mi otiva mn grim ... zatova gledam minimalnoto da slagam i to rqdko!

Град
    Добрич :o)
    Спирала,черен молив,гланц/балсам за устни.Грим слагам рядко,обикновено за специални случаи

Град
    Варна
    hm..kogato sym samo f kyshti ili bez ili s malko FDT i cheren moliv..kogato izlizam XAxa vSi4ko..FDT , pudra , senki , 4eren moliv , spirala , glanc..!
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Аз се гримирвам всяка сутрин преди учлище с малко фон-дьо-тен,пудра,спирала и гланц а иначе когато излизам на кафе и тнт си се гримирвам както си му е реда: фон-дьо-тен,пудра,перли,сенки,молив ,очна линия,спирала,гланц

евала GiRL

емм.. аз малко по скромно ... на4и всеки ден фон-дьо-тен, пудра,черен молив, ценки , балсам / гланц .... иии май е туйййй
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

az sam na 18 i obi4am da se grimiram obstoinot fon dio ten do 4ervilo,spirala,senki,moliv,o4na liniq.Prosto taka se haresvam,no ima dni,v koito mi omrazva i se 4uvstvam super i bez nikakav grim

Цитирай Първоначално написано от donikaaa
    Аз съм на 15 и всеки ден дори да отида до магазина до нас си слагам фондютен,черен молив,спирала без тях не отивам никъде
    +1
    Желязна Девица

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    На 11 съм , слагам си спирала в синя опаковка за извити мигли , ама не помня на коя марак беше . И обикновен гланц за устни . Когато не сум със спуснат бретон си слагам и молив за очи на "Мейбълин" , но рядко .
    Тфа нали беше ебавка?

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Аз пък се гримирвам само когато излизам по принцип,на училище много рядко...Слагам си фон дьо тен,пудра,сенки,черен,бял или розов молив,спирала и естествено гланц за устни...Моите очи са сини ии много трябва да се съобръзявам с това,защото не всеки цвят им отива...Гледам да използвам такива, които ги подчертават...Обичам да гримирвам..Тва си е направо изкуство хах

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    Нее напоследък много ме мързи да се гримирам даже и на даскало ходя без грим, а преди не си го и помислях. Когато се гримирван слагам спирала и понякога сенки (всичките нюанси на бежовото) за марка.. имам различни
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си