- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправените коси ..
Ами преди четох теми,че момичетата си изправят всяка сутрин косите с преса.Та въпроса ми е не ви ли изгарят косите като го правите това?! Аз нямам достатъчно пари да си купувам много препарати за косата ... та плс кажете кво ги правите![]()
Дамм аз имам приятелка която си изправя косата всяка сутрин, макар да знае, че по този начин косата й изгаря. Друг вариянт няма освен с лак за коса, но на другия ден прилича на гъз![]()
Ami az si q izpravqm ,nqma drug na4in,ian4e e kato slamaIna4e izgarq kosata da,no i boite za kosa su6to izgarqt
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ееее има си кристали, които са точно с цел да предпазват косата от изгаряне...иначе аз я суша със сешоара като се изкъпя и тя си ми се изправя и после само бритончето с преса...иначе друг начин за предпазване не се сещам![]()
Аз също се изправям всяка сутрин и знам че си горя много косата по тоя начин....ама отиваш в някоя по-голяма аптека или в някоя козметика и питаш за такива по-евтини препарати за коса....![]()
Ами , да . Сега доста момичета си изправят косите с преса като знаят , че ги увреждат , но както се казва :"Трай бабо за хубост!" А относдно препаратите с достатъчно качестени и подходящи за твоят тип коса , макар и в домашни условия може да изглеждаш така , все едно си излязла от фризьорския салон.
Всяка сутринПървоначално написано от enola
![]()
![]()
Малеее,че какви коси имат тези момичета бе
![]()
![]()
Моята е доста къдрава,но когато я изправя стои права докато не се изкъпя
Е естествено ако времето е влажно се начупва по краищата,но...А за препарати...Миии за сега не използвам нищо
Е освен линията на Нивеа за изправяне само с четка
Но въпреки това пак след баня си минавам косата с пресата
(защото не мога сама да се изправя с четка отзад
)
изгаря я естествено
мойта за тва прилича на гъз
ако имаш намерение да си изправяш косата всеки ден поне след като се изкапиш си слагаи кристали не са толкова скапи 6-9лв няма да се гори толкова мн![]()
И аз си изправям косата абсолютно всеки ден и около 2 пъти в седмицата я къдря с ролки за да си почива малко.Не знам дали си въобразявам, но като че ли косата ми свиква с пресата и всеки път я изправям все по-трудно
.Наистина косъма изгаря, но в крайна сметка, когато косата ми изглежда добре имам по-голямо самочувствие.Така, че жертвата си струва
![]()
Ами да за моята е почивка.Все пак това което изтощава косата най-много е термичната обработка, затова ролките не са толкова вредни.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
и аз изправям моята секи денправя и маски..след къпане слагам кристали изглаждащ крем и така
ии не ми е толкова изгоряла зависи от косата
![]()
ми и мойта даже в последно време взе да падаПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
iaz si izpravq kosata sei denma da ti kaja n6 i nqma o vreme na vreme nqkoq maska ili ima edno rozova hotliness ili n6 podobno az go imam i 4etox v cosmopolitan 4e e xybavo a aio iska6 si zemi i seriqta na niveq
))
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Изправям косата си всеки ден в продължение на повече от една година... Косата ми е изгоряла само по краищата..и скоро отивам на фризиор
Когато се къпя използвам Pantene Pro V за силно изтощена коса, след като го отмия слагам Conditioner пак на Pantene Pro V за "ежедневна поддръжка на изтощена коса и придаване на блясък" и също така ползвам отново Pantene Pro V conditioner за още по голяма защита веднъж на седмица..И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА ОТ СЕРИАТА НА ПАНТЕН
Иначе не се суша със сешуар от известно време и всеки път преди да изпозвам пресата се пръскам с едно спрейче за намаляване на изгарянето от пресата...
Извод: КРАСОТАТА ИЗИСКВА $$$$$$$$$
мии чувала съм,че може с ютия,ноо не знам колко става...иначе с преса си е пълно изгаряне,но пък ефектът е много добър..така,че си има и положителни и отрицателни черти![]()
не си направих труда да прочета вс постове и направо давам по тематаЗначи аз моята не я изправям вс сутрин, но за това пък използвам на Лореал хот лис се казва мазилото едно, че мирише страхотно и, че аромата си остава до следващото ти къпане, а и е доста добро и е специално за изправяне на косата :P ии също след като я изправя (и нали е намаза с това) и на следващия ден е идеално права като се вземе под внимание, че моята коса е доста "развълнувана" след съм
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз я дърпам със сешоар мойта,особено след тренировка,че тогава и сто пъти да я мия,седи точно както съм я натъпкала под шапката.Пробвай така,ако можеш,с преса си е голям риск за косата и големи разходи за подхранващи/заздравяващи продукти.
Имах в предвид,че няма да дам 70лв примерно за някви глупости за коса.Иначе такива шампоани,балсами,маски може да си купя![]()
Ami az moqta q izpravqm ama ne vseki den za6toto prosto ne i trqbva...
zna4i dokato ti e vlajna kosata o6te se opitai da q izpravi6 samo s 4etka i se6oar,no predi tova i sloji kristali.Kato sv1r6i6 s se6oara hvani po golqmata 4ast ot kosata si s fibi4ka ili 6nolka i sre6i nai dolniq plast i nanesi preparata za predpazvane na kosata i zapo4ni da izpravq6 malki ki4uri kato zad1rja6 presata po 3-4 sekundi za da se izpravi po dobre...i taka dokato sv1r6i6 s cqlata kosa.i nai nakraq lak za kosa..
az izpolzvam maska za kosa-Rolland(ot friziorkata),pqna(taft),kristali(BioTherm),ampulki na Seri za tehni4eski proceduri,Konstruktor(Loreal),lak(taft)..ako tova ti pomogne-radvam se![]()
izgarqt emi... trqbva redovno da hodi6 na frizior da ti mahat vruh4etata
грешиш =)Първоначално написано от borovinkaa
роклите вредят толкова, колкото и пресата и машата и всичко останало.
Аз също си изправям косата много често. Използвам кристали и L'oreal Hot Liss - много съм доволна от него, защото косата се задържа права доста дълго време и не се налага да я изправям всяка сутрин![]()