.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Изправените коси ..

Ами преди четох теми,че момичетата си изправят всяка сутрин косите с преса.Та въпроса ми е не ви ли изгарят косите като го правите това?! Аз нямам достатъчно пари да си купувам много препарати за косата ... та плс кажете кво ги правите

Дамм аз имам приятелка която си изправя косата всяка сутрин, макар да знае, че по този начин косата й изгаря. Друг вариянт няма освен с лак за коса, но на другия ден прилича на гъз

Ami az si q izpravqm ,nqma drug na4in,ian4e e kato slama Ina4e izgarq kosata da,no i boite za kosa su6to izgarqt

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен Аватара на o0ps
    Ееее има си кристали, които са точно с цел да предпазват косата от изгаряне...иначе аз я суша със сешоара като се изкъпя и тя си ми се изправя и после само бритончето с преса...иначе друг начин за предпазване не се сещам

Град
    Sofia
    Аз също се изправям всяка сутрин и знам че си горя много косата по тоя начин....ама отиваш в някоя по-голяма аптека или в някоя козметика и питаш за такива по-евтини препарати за коса....

Ами , да . Сега доста момичета си изправят косите с преса като знаят , че ги увреждат , но както се казва :"Трай бабо за хубост!" А относдно препаратите с достатъчно качестени и подходящи за твоят тип коса , макар и в домашни условия може да изглеждаш така , все едно си излязла от фризьорския салон.

Re: Изправните коси ..

Цитирай Първоначално написано от enola
    Ами преди четох теми,че момичетата си изправят всяка сутрин косите с преса.Та въпроса ми е не ви ли изгарят косите като го правите това?! Аз нямам достатъчно пари да си купувам много препарати за косата ... та плс кажете кво ги правите
    Всяка сутрин Малеее,че какви коси имат тези момичета бе Моята е доста къдрава,но когато я изправя стои права докато не се изкъпя Е естествено ако времето е влажно се начупва по краищата,но...А за препарати...Миии за сега не използвам нищо Е освен линията на Нивеа за изправяне само с четка Но въпреки това пак след баня си минавам косата с пресата (защото не мога сама да се изправя с четка отзад )

изгаря я естествено
    мойта за тва прилича на гъз

ако имаш намерение да си изправяш косата всеки ден поне след като се изкапиш си слагаи кристали не са толкова скапи 6-9лв няма да се гори толкова мн

И аз си изправям косата абсолютно всеки ден и около 2 пъти в седмицата я къдря с ролки за да си почива малко .Не знам дали си въобразявам, но като че ли косата ми свиква с пресата и всеки път я изправям все по-трудно .Наистина косъма изгаря, но в крайна сметка, когато косата ми изглежда добре имам по-голямо самочувствие.Така, че жертвата си струва

Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    И аз си изправям косата абсолютно всеки ден и около 2 пъти в седмицата я къдря с ролки за да си почива малко
    Да ти имам почивката И защо мислиш,че като не я тормозиш с пресата а с ролки косата ти си почива

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    И аз си изправям косата абсолютно всеки ден и около 2 пъти в седмицата я къдря с ролки за да си почива малко
    Да ти имам почивката И защо мислиш,че като не я тормозиш с пресата а с ролки косата ти си почива
    Ами да за моята е почивка.Все пак това което изтощава косата най-много е термичната обработка, затова ролките не са толкова вредни.

и аз изправям моята секи ден правя и маски..след къпане слагам кристали изглаждащ крем и така ии не ми е толкова изгоряла зависи от косата

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    изгаря я естествено
    мойта за тва прилича на гъз
    ми и мойта даже в последно време взе да пада

Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    Аз също се изправям всяка сутрин и знам че си горя много косата по тоя начин....ама отиваш в някоя по-голяма аптека или в някоя козметика и питаш за такива по-евтини препарати за коса....
    за да си fashion...

iaz si izpravq kosata sei den ma da ti kaja n6 i nqma o vreme na vreme nqkoq maska ili ima edno rozova hotliness ili n6 podobno az go imam i 4etox v cosmopolitan 4e e xybavo a aio iska6 si zemi i seriqta na niveq ))
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Град
    В сърцето му!
    Изправям косата си всеки ден в продължение на повече от една година... Косата ми е изгоряла само по краищата..и скоро отивам на фризиор
    Когато се къпя използвам Pantene Pro V за силно изтощена коса, след като го отмия слагам Conditioner пак на Pantene Pro V за "ежедневна поддръжка на изтощена коса и придаване на блясък" и също така ползвам отново Pantene Pro V conditioner за още по голяма защита веднъж на седмица..И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА ОТ СЕРИАТА НА ПАНТЕН
    Иначе не се суша със сешуар от известно време и всеки път преди да изпозвам пресата се пръскам с едно спрейче за намаляване на изгарянето от пресата...

Извод: КРАСОТАТА ИЗИСКВА $$$$$$$$$

Град
    sofia ;]
    мии чувала съм,че може с ютия,ноо не знам колко става...иначе с преса си е пълно изгаряне,но пък ефектът е много добър..така,че си има и положителни и отрицателни черти

Супер фен Аватара на pinki
    не си направих труда да прочета вс постове и направо давам по темата Значи аз моята не я изправям вс сутрин, но за това пък използвам на Лореал хот лис се казва мазилото едно, че мирише страхотно и, че аромата си остава до следващото ти къпане, а и е доста добро и е специално за изправяне на косата :P ии също след като я изправя (и нали е намаза с това) и на следващия ден е идеално права като се вземе под внимание, че моята коса е доста "развълнувана" след съм
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Аз я дърпам със сешоар мойта,особено след тренировка,че тогава и сто пъти да я мия,седи точно както съм я натъпкала под шапката.Пробвай така,ако можеш,с преса си е голям риск за косата и големи разходи за подхранващи/заздравяващи продукти.

Имах в предвид,че няма да дам 70лв примерно за някви глупости за коса.Иначе такива шампоани,балсами,маски може да си купя

Ami az moqta q izpravqm ama ne vseki den za6toto prosto ne i trqbva...
    zna4i dokato ti e vlajna kosata o6te se opitai da q izpravi6 samo s 4etka i se6oar,no predi tova i sloji kristali.Kato sv1r6i6 s se6oara hvani po golqmata 4ast ot kosata si s fibi4ka ili 6nolka i sre6i nai dolniq plast i nanesi preparata za predpazvane na kosata i zapo4ni da izpravq6 malki ki4uri kato zad1rja6 presata po 3-4 sekundi za da se izpravi po dobre...i taka dokato sv1r6i6 s cqlata kosa.i nai nakraq lak za kosa..

az izpolzvam maska za kosa-Rolland(ot friziorkata),pqna(taft),kristali(BioTherm),ampulki na Seri za tehni4eski proceduri,Konstruktor(Loreal),lak(taft)..ako tova ti pomogne-radvam se

izgarqt emi... trqbva redovno da hodi6 na frizior da ti mahat vruh4etata

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ами да за моята е почивка.Все пак това което изтощава косата най-много е термичната обработка, затова ролките не са толкова вредни.
    грешиш =)
    роклите вредят толкова, колкото и пресата и машата и всичко останало.

Град
    Пловдив
    Аз също си изправям косата много често. Използвам кристали и L'oreal Hot Liss - много съм доволна от него, защото косата се задържа права доста дълго време и не се налага да я изправям всяка сутрин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си